M Mufu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 8 4 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar şimdi şöyle Türkçe yamayı kurdum ama fontlar bozuk galiba bunu nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı?
Arkadaşlar şimdi şöyle Türkçe yamayı kurdum ama fontlar bozuk galiba bunu nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 Onlar Türkçe karakterler oldu için bozuluyor gayet normal. Artı 0 Eksi
KS KS M Mufu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 8 4 Temmuz 2022 #3 Format at knk dedi: Onlar Türkçe karakterler oldu için bozuluyor gayet normal. Genişletmek için tıkla... evet tamamda oyunu oynanamayacak seviyeye getiriyor bir çözümü varmı Artı 0 Eksi
Format at knk dedi: Onlar Türkçe karakterler oldu için bozuluyor gayet normal. Genişletmek için tıkla... evet tamamda oyunu oynanamayacak seviyeye getiriyor bir çözümü varmı
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #4 Mufu dedi: Arkadaşlar şimdi şöyle Türkçe yamayı kurdum ama fontlar bozuk galiba bunu nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı? Eki Görüntüle 1441221 Genişletmek için tıkla... Aga TR yama kurunca Steam'de oyunu oynuyor göstermiyordu, o sorunun çözümünü biliyor musun? Artı 0 Eksi
Mufu dedi: Arkadaşlar şimdi şöyle Türkçe yamayı kurdum ama fontlar bozuk galiba bunu nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı? Eki Görüntüle 1441221 Genişletmek için tıkla... Aga TR yama kurunca Steam'de oyunu oynuyor göstermiyordu, o sorunun çözümünü biliyor musun?
KS KS M Mufu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 8 27 Temmuz 2024 #5 TahaCanYuksek dedi: Aga TR yama kurunca Steam'de oyunu oynuyor göstermiyordu, o sorunun çözümünü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam ben cracklil indirmiştim Artı 0 Eksi
TahaCanYuksek dedi: Aga TR yama kurunca Steam'de oyunu oynuyor göstermiyordu, o sorunun çözümünü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam ben cracklil indirmiştim
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #6 Mufu dedi: Hiç bilmiyorum hocam ben cracklil indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Halletim özellikler kısmına bir şey yazılması gerekiyormuş, final halinde oyun hem Steam çalışıyor hem Türkçe hem 1080p hem 60 FPS sabit. Artı 0 Eksi
Mufu dedi: Hiç bilmiyorum hocam ben cracklil indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Halletim özellikler kısmına bir şey yazılması gerekiyormuş, final halinde oyun hem Steam çalışıyor hem Türkçe hem 1080p hem 60 FPS sabit.