kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mart 2024 #1 Format sonrası VAN 1067 hatası alıyorum. Sildim yükledim düzelmedi.
Çözüm kakarakukurukikiri 27 Mart 2024 FelixTheDev dedi: Ayarlarda Security>Secure Boot Configuration yerinde neler yazdığını telefondan fotoğraf çekerek atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam, UTF-8 ayarını etkinleştirince düzeldi.
FelixTheDev dedi: Ayarlarda Security>Secure Boot Configuration yerinde neler yazdığını telefondan fotoğraf çekerek atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam, UTF-8 ayarını etkinleştirince düzeldi.
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 27 Mart 2024 #2 TPM 2.0 ve Secure Boot açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mart 2024 #3 Secure Boot açık TPM açık mı bilmiyorum çünkü Asus biosun'da ayar yok. Artı 0 Eksi
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 27 Mart 2024 #4 kakarakukurukikiri dedi: Secure Boot açık TPM açık mı bilmiyorum çünkü ASUS Biosun'da ayar yok. Eki Görüntüle 2152303 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda Security>Secure Boot Configuration yerinde neler yazdığını telefondan fotoğraf çekerek atar mısınız? Artı 0 Eksi
kakarakukurukikiri dedi: Secure Boot açık TPM açık mı bilmiyorum çünkü ASUS Biosun'da ayar yok. Eki Görüntüle 2152303 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda Security>Secure Boot Configuration yerinde neler yazdığını telefondan fotoğraf çekerek atar mısınız?
KS KS kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mart 2024 #5 FelixTheDev dedi: Ayarlarda Security>Secure Boot Configuration yerinde neler yazdığını telefondan fotoğraf çekerek atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam, UTF-8 ayarını etkinleştirince düzeldi. Son düzenleme: 27 Mart 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
FelixTheDev dedi: Ayarlarda Security>Secure Boot Configuration yerinde neler yazdığını telefondan fotoğraf çekerek atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam, UTF-8 ayarını etkinleştirince düzeldi.
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 27 Mart 2024 #6 kakarakukurukikiri dedi: Çözdüm hocam, UTF-8 ayarını etkinleştirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Neden kendinize çözüm attınız hocam? Cevabı ben yazmıştım. Artı 0 Eksi
kakarakukurukikiri dedi: Çözdüm hocam, UTF-8 ayarını etkinleştirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Neden kendinize çözüm attınız hocam? Cevabı ben yazmıştım.
KS KS kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mart 2024 #7 FelixTheDev dedi: Neden kendinize çözüm attınız hocam? Cevabı ben yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Dedikleriniz bir işe yaramadı çünkü. Kendim aradımda buldum teşekkürler yinede. Artı -1 Eksi
FelixTheDev dedi: Neden kendinize çözüm attınız hocam? Cevabı ben yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Dedikleriniz bir işe yaramadı çünkü. Kendim aradımda buldum teşekkürler yinede.