Van 185 hatası nasıl çözülür?

112Tilt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımı kapatırken, yeniden başlatırken veya oyun oynarken bilgisayarımda tamamen donmalar yaşıyordum ilk başta anlayamadım araştırdığım her türlü çözümü denedim fakat olmadı. Sonrasında bu kapanmama ve donma sorunlarının Valorant'a her girdiğimde olduğunun tespitini yaptım yaklaşık 3 gün boyunca hiç girmedim bu süre zarfında bilgisayarımda bahsettiğim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Olay Görüntüleyicide fotoğraflarda olduğu gibi bu hata ile karşılaşıyorum ve oyun içerisinde de belli bir süre sonra Van 185 hatası alıyorum hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Bu hata ile daha önce karşılaştınız mı veya çözümünü biliyor musunuz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ek olarak tüm Driver'larım güncel ve sistemden yaptığım testlerde herhangi bir donanım sorunu ile karşılaşmadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-15 010431.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 010431.png
    89,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2025-04-15 010442.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 010442.png
    96 KB · Görüntüleme: 24
Vanguard'ı silmeyi denedin mi?

Evet az önce denedim ama herhangi bir şey değişmedi. Riot Games'e ticket attım belki daha isabetli bir çözüm önerebilirler. Aklıma şu da takıldı ilk baş Vanguard'dan kaynaklı olabileceğini düşünüyordum ama LoL'de oynuyorum sonuçta o da koruma sistemini Vanguard üzerinden sağlıyor oradan yana hiçbir sorun yaşamıyorum sanırım direkt Valorant ile ilgili bir problem var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı