Van Rescriction hatası nasıl giderilir?

BlueDixon

Centipat
Daha fazla  
TPM 2.0 açık Secure Boot açık Windows güvenliğindeki çekirdek şeyside açık niye oluyor bu arada daha bugün format attım PC'ye

Hata mesajını ekran görüntüsü olarak gönderebilir misiniz? VAN Restriction tek bir hata değil çünkü.

1772564327938.png

Hata mesajını ekran görüntüsü olarak gönderebilir misiniz? VAN Restriction tek bir hata değil çünkü.

cevap yazdım hocam

Windows 10 22H2 veya üzeri bir sürümünü istiyor. Windows'unuzu güncelleyin ya da LTSC 2021 kullanıyorsanız spoof yöntemiyle sürümünü 21H2'den 22H2'ye çevirin. Spoof yöntemi Windows Update'i bozacağı için güncellemeleri manuel olarak indirip yüklemek zorundasınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 22H2 veya üzeri bir sürümünü istiyor. Windows'unuzu güncelleyin ya da LTSC 2021 kullanıyorsanız spoof yöntemiyle sürümünü 21h2'den 22H2'ye çevirin. Spoof yöntemi Windows Update'i bozacağı için güncellemeleri manuel olarak indirip yüklemek zorundasınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam az önce bir gorumda gördüm güncellemeye koymuştum düzelirse tiklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı