VAN9003 hatası nasıl çözülür?

ArdaTheBigFish

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz işlemci.

ASRock A520M-HVS AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.

Atom v2v650W güç kaynağı.

XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67xlkwfdv 160 bitgddr6 10 GB ekran kartı.

Agı 512 GB NVMe M.2 SSD 2100 MB okuma / 1700 MB yazma.

Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 RAM.
Merhaba arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum Valorant'ta hata alıyorum ve bu hatayı biraz araştırdığımda Secure Boot'u açınca düzeleceğini duydum ancak BIOS'tan Secure Boot'u açmaya çalıştığımda hata aldım. Nasıl açacağım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-09-02 at 19.26.29.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-02 at 19.26.29.jpeg
    245,4 KB · Görüntüleme: 95
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Secure bootu açıp CSM kapatıp yapmıştım ben.

CSM kapatmayın. Ensure UEFI Video (GOP) driver is operational hatası veriyor. Kapatırsan videodaki denilen olur. Rehberi uygulayın.

CSM kapatmayın. Ensure UEFI video (gop) driver is operational hatası veriyor. Kapatırsan videodaki denilen olur. Rehberi uygulayın.

Az önce CSM kapattım ve yeniden başlattım, görüntü aldım. Şu an Secure Boot'u enable haline getirdim ancak aşağısında not active yazması normal mi? Yeniden başlatmalı mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı