mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 RAM 32GB Ekran kartı 4060 Anakart MSİ İşlemci AMD RYZEN 7845HX Arkadaşlar Valorant'ta oyuna giriyorum, bu hatayı verip atıyor. Secure Boot not active diyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Arkadaşlar Valorant'ta oyuna giriyorum, bu hatayı verip atıyor. Secure Boot not active diyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim?
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #2 mertelos dedi: Arkadaşlar Valorant'ta oyuna giriyorum, bu hatayı verip atıyor. Secure Boot not active diyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS girip Advanced Mod sekmesinden boot menüsüne girin Secure Boot kısmını Enabled hale getirin ve F10 Save Exit yapın. Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Arkadaşlar Valorant'ta oyuna giriyorum, bu hatayı verip atıyor. Secure Boot not active diyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS girip Advanced Mod sekmesinden boot menüsüne girin Secure Boot kısmını Enabled hale getirin ve F10 Save Exit yapın.
Dgs_ylmz Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Biosa girip Secure boot aktive edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 exist.one dedi: BIOS girip Advanced Mod sekmesinden boot menüsüne girin Secure Boot kısmını Enabled hale getirin. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Security sekmesinde ve Secure Boot Control açık ama Secure Boot açılmıyor değiştiremiyorum. Artı 0 Eksi
exist.one dedi: BIOS girip Advanced Mod sekmesinden boot menüsüne girin Secure Boot kısmını Enabled hale getirin. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Security sekmesinde ve Secure Boot Control açık ama Secure Boot açılmıyor değiştiremiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 mertelos dedi: Secure Boot Security sekmesinde ve Secure Boot Control açık ama Secure Boot açılmıyor değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Secure Boot Security sekmesinde ve Secure Boot Control açık ama Secure Boot açılmıyor değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şöyle. Dosya Ekleri IMG-20241112-WA0013.jpg 130,8 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şöyle.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #7 mertelos dedi: Şöyle. Genişletmek için tıkla... Secure Boot hala kapalı gözüküyor. BIOS'tan Security kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Şöyle. Genişletmek için tıkla... Secure Boot hala kapalı gözüküyor. BIOS'tan Security kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #8 Einstein dedi: Secure Boot hala kapalı gözüküyor. BIOS'tan Security kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Buyur reis. Dosya Ekleri IMG-20241112-WA0015.jpg 89,3 KB · Görüntüleme: 28 IMG-20241112-WA0017.jpg 69,4 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Secure Boot hala kapalı gözüküyor. BIOS'tan Security kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Buyur reis.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #9 mertelos dedi: Buyur reis. Genişletmek için tıkla... Key management kısmına gir. Her şeyi Update yap. Kaydedip çık. Bu videodan da yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Buyur reis. Genişletmek için tıkla... Key management kısmına gir. Her şeyi Update yap. Kaydedip çık. Bu videodan da yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #10 Einstein dedi: Key management kısmına gir. Her şeyi Update yap. Kaydedip çık. Bu videodan da yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok ki. Dosya Ekleri IMG-20241112-WA0019.jpg 75,5 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Key management kısmına gir. Her şeyi Update yap. Kaydedip çık. Bu videodan da yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok ki.