mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 RAM 32GB Ekran kartı 4060 Anakart MSİ İşlemci AMD RYZEN 7845HX Arkadaşlar Valorant'ta oyuna giriyorum, bu hatayı verip atıyor. Secure Boot not active diyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Arkadaşlar Valorant'ta oyuna giriyorum, bu hatayı verip atıyor. Secure Boot not active diyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #11 mertelos dedi: Yok ki. Genişletmek için tıkla... Video attım izleyin. Ne dediğimi anlayacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #12 Einstein dedi: Video attım izleyin. Ne dediğimi anlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım ve yaptım çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Video attım izleyin. Ne dediğimi anlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım ve yaptım çok teşekkürler.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.207 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #13 mertelos dedi: Anladım ve yaptım çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şimdi Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp tekrar ekran görüntüsü atın. Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Anladım ve yaptım çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şimdi Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp tekrar ekran görüntüsü atın.
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #14 Einstein dedi: Şimdi Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp tekrar ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma yeni gördüm, yaptığım gün denediğimizde olmuştu ve artık sorunsuzca Valorant oynayabiliyoruz. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Şimdi Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp tekrar ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma yeni gördüm, yaptığım gün denediğimizde olmuştu ve artık sorunsuzca Valorant oynayabiliyoruz.