kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #1 VAN9003 hatası alıyorum. BIOS'ta ayarlar tamam ama açılmıyor, sıfırlasam işe yarar mı PC'yi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2025
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.804 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #11 kavun35 dedi: Açık hocam ama sistem bilgisinde güvenli ön yükleme kapalı. Genişletmek için tıkla... Açık olup olmadığını sormadım hocam hangi modda gözüküyor. Custom user veya standart yazar sadece. Artı 0 Eksi
kavun35 dedi: Açık hocam ama sistem bilgisinde güvenli ön yükleme kapalı. Genişletmek için tıkla... Açık olup olmadığını sormadım hocam hangi modda gözüküyor. Custom user veya standart yazar sadece.
KS KS kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #12 Ana De Armas dedi: Açık olup olmadığını sormadım hocam hangi modda gözüküyor. Custom user veya standart yazar sadece. Genişletmek için tıkla... Enabled de Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Açık olup olmadığını sormadım hocam hangi modda gözüküyor. Custom user veya standart yazar sadece. Genişletmek için tıkla... Enabled de
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.804 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #13 kavun35 dedi: Enabled de. Genişletmek için tıkla... Bunu bulmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #14 Ana De Armas dedi: Eki Görüntüle 2585945 Bunu bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam PC BIOS'ta dondu şimdi delireceğim. Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Eki Görüntüle 2585945 Bunu bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam PC BIOS'ta dondu şimdi delireceğim.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.804 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #15 kavun35 dedi: Hocam PC BIOS'ta dondu şimdi delireceğim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu ayarı bulup kontrol etmeniz lazım user veya standart modda değil ise açmaz Valorant'ı. Artı 0 Eksi
kavun35 dedi: Hocam PC BIOS'ta dondu şimdi delireceğim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu ayarı bulup kontrol etmeniz lazım user veya standart modda değil ise açmaz Valorant'ı.
KS KS kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #16 Ana De Armas dedi: Dediğim gibi bu ayarı bulup kontrol etmeniz lazım user veya standart modda değil ise açmaz Valorant'ı. Genişletmek için tıkla... Hangi video hocam Michael_Kaiser dedi: YT de baya rehber var UEFİ mod falan değiştiriyorlar pek anlamam ama bende de vardı düzelttim rehber izleyerek. Genişletmek için tıkla... Hangi video hocsm Ana De Armas dedi: Dediğim gibi bu ayarı bulup kontrol etmeniz lazım user veya standart modda değil ise açmaz Valorant'ı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Dediğim gibi bu ayarı bulup kontrol etmeniz lazım user veya standart modda değil ise açmaz Valorant'ı. Genişletmek için tıkla... Hangi video hocam Michael_Kaiser dedi: YT de baya rehber var UEFİ mod falan değiştiriyorlar pek anlamam ama bende de vardı düzelttim rehber izleyerek. Genişletmek için tıkla... Hangi video hocsm Ana De Armas dedi: Dediğim gibi bu ayarı bulup kontrol etmeniz lazım user veya standart modda değil ise açmaz Valorant'ı. Genişletmek için tıkla...
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.630 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 10 Ekim 2025 #17 kavun35 dedi: Hangi video hocam Hangi video hocsm Genişletmek için tıkla... Bu UEFİ falan sıkıntı yapıyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
kavun35 dedi: Hangi video hocam Hangi video hocsm Genişletmek için tıkla... Bu UEFİ falan sıkıntı yapıyor olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.804 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #18 Arkadaşın attığı videoda UEFI ayarının üstünde user yazıyor sizde de öyle yazması lazım onu kontrol etmen lazım bir şekilde bulup. Artı 0 Eksi
Arkadaşın attığı videoda UEFI ayarının üstünde user yazıyor sizde de öyle yazması lazım onu kontrol etmen lazım bir şekilde bulup.
KS KS kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #19 Ana De Armas dedi: Arkadaşın attığı videoda UEFI ayarının üstünde user yazıyor sizde de öyle yazması lazım onu kontrol etmen lazım bir şekilde bulup. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden yapamıyorum sıfırlasam veya Windows 10 yapsam veya en kötü ihtimal sistemi dün aldım iade etsem olurmu Ana De Armas dedi: Arkadaşın attığı videoda UEFI ayarının üstünde user yazıyor sizde de öyle yazması lazım onu kontrol etmen lazım bir şekilde bulup. Genişletmek için tıkla... Çıldıracağım yoksa Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Arkadaşın attığı videoda UEFI ayarının üstünde user yazıyor sizde de öyle yazması lazım onu kontrol etmen lazım bir şekilde bulup. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden yapamıyorum sıfırlasam veya Windows 10 yapsam veya en kötü ihtimal sistemi dün aldım iade etsem olurmu Ana De Armas dedi: Arkadaşın attığı videoda UEFI ayarının üstünde user yazıyor sizde de öyle yazması lazım onu kontrol etmen lazım bir şekilde bulup. Genişletmek için tıkla... Çıldıracağım yoksa
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.804 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #20 kavun35 dedi: Hocam cidden yapamıyorum sıfırlasam veya Windows 10 yapsam veya en kötü ihtimal sistemi dün aldım iade etsem olur mu? Çıldıracağım yoksa. Genişletmek için tıkla... Bence iade etmeyin o ayarı bulamamışsınız sadece illaki vardır o ayar olmadı arayın Gigabyte'ı numaraları varsa. Artı 0 Eksi
kavun35 dedi: Hocam cidden yapamıyorum sıfırlasam veya Windows 10 yapsam veya en kötü ihtimal sistemi dün aldım iade etsem olur mu? Çıldıracağım yoksa. Genişletmek için tıkla... Bence iade etmeyin o ayarı bulamamışsınız sadece illaki vardır o ayar olmadı arayın Gigabyte'ı numaraları varsa.