Mahmut6121 Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:48 #1 Böyle bir hata alıyorum, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:56
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:03 #2 BIOS üzerinden secure boot ve tpm açılmalı. Artı 0 Eksi
KS KS Mahmut6121 Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:05 #3 veyt dedi: BIOS üzerinden secure boot ve tpm açılmalı. Genişletmek için tıkla... nası yapıcam onu Artı 0 Eksi
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:06 #4 Mahmut6121 dedi: nası yapıcam onu Genişletmek için tıkla... Anakart modeli söylersen bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS Mahmut6121 Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:07 #5 veyt dedi: Anakart modeli söylersen bakalım. Genişletmek için tıkla... abi nerden bakacaz ona bilgisizim amd galiba Artı 0 Eksi
veyt dedi: Anakart modeli söylersen bakalım. Genişletmek için tıkla... abi nerden bakacaz ona bilgisizim amd galiba
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.789 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:08 #6 Mahmut6121 dedi: Abi nereden bakacağız ona bilgisizim AMD galiba. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Valorant VAN9003 ve TPM 2.0 hatası Gece bilgisayarımı Windows 11'e güncelledim Valorant girmeye çalışınca bu iki hatayı aldım. Çözümü nedir? www.technopat.net Bu konu hakkında çözümüm var bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Mahmut6121 dedi: Abi nereden bakacağız ona bilgisizim AMD galiba. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Valorant VAN9003 ve TPM 2.0 hatası Gece bilgisayarımı Windows 11'e güncelledim Valorant girmeye çalışınca bu iki hatayı aldım. Çözümü nedir? www.technopat.net Bu konu hakkında çözümüm var bakabilirsin.
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:11 #7 CMD'ye şunu yaz: Kod:Panoya kopyala wmic baseboard get product, Manufacturer Artı 0 Eksi
KS KS Mahmut6121 Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:11 #8 Ana De Armas dedi: Çözüldü: Valorant VAN9003 ve TPM 2.0 hatası Gece bilgisayarımı Windows 11'e güncelledim Valorant girmeye çalışınca bu iki hatayı aldım. Çözümü nedir? www.technopat.net Bu konu hakkında çözümüm var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... biosa nasıl gireceğim onu bilmiyorum veyt dedi: CMD'ye şunu yaz: Kod:Panoya kopyala wmic baseboard get product, Manufacturer Genişletmek için tıkla... wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. böyle birşey dedi Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Çözüldü: Valorant VAN9003 ve TPM 2.0 hatası Gece bilgisayarımı Windows 11'e güncelledim Valorant girmeye çalışınca bu iki hatayı aldım. Çözümü nedir? www.technopat.net Bu konu hakkında çözümüm var bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... biosa nasıl gireceğim onu bilmiyorum veyt dedi: CMD'ye şunu yaz: Kod:Panoya kopyala wmic baseboard get product, Manufacturer Genişletmek için tıkla... wmic' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. böyle birşey dedi
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:18 #9 Konu biraz karışacak gibi görünüyor. Arama kısmı>msinfo burada gözükür. Artı 0 Eksi
KS KS Mahmut6121 Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:23 #10 veyt dedi: Konu biraz karışacak gibi görünüyor. Arama kısmı>msinfo burada gözükür Genişletmek için tıkla... Sistem Modeli 82R4 bumu? Artı 0 Eksi
veyt dedi: Konu biraz karışacak gibi görünüyor. Arama kısmı>msinfo burada gözükür Genişletmek için tıkla... Sistem Modeli 82R4 bumu?