VAN9003 hatası

enesmetinn

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 gb
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 9500 gt
Anakart
Hp
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
Merhaba. Ben Windows 11 TPM'siz yükledim ancak Valorant'a girdiğim zaman VAN9003 hatası alıyorum. YouTube bakıyorum hepsi Secure Boot mode açıyor. Ancak benim bilgisayarımda o yok. Bu sorunu nasıl hall edebilirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
VAN9003 hatası, Windows 11 işletim sisteminde VALORANT oyununu başlatırken ortaya çıkan bir hatadır. Bu hata, bilgisayarınızda TPM 2.0 veya Secure Boot teknolojilerinin etkinleştirilmediği durumlarda oluşur.
VAN9003 hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
  1. BIOS'ta TPM 2.0'ı etkinleştirin. BIOS'a erişmek için, bilgisayarınızı açtıktan sonra genellikle F2, F8 veya Del tuşuna basmanız gerekir. BIOS'ta, "Trusted Platform Module (TPM)" veya "Security" bölümüne gidin ve TPM 2.0'ı etkinleştirin.
  2. BIOS'ta Secure Boot'u etkinleştirin. BIOS'ta, "Secure Boot" veya "Boot" bölümüne gidin ve Secure Boot'u etkinleştirin.
  3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımlar sorunu çözmezse, bilgisayarınızın TPM 2.0 veya Secure Boot teknolojisini desteklemediği anlamına gelebilir. Bu durumda, bilgisayarınızın üreticisiyle iletişime geçmeniz gerekir.
İşte size yardımcı olabilecek bazı özel adımlar:
  • BIOS'ta TPM 2.0'ı etkinleştirmek için:
    1. Bilgisayarınızı kapatın.
    2. Bilgisayarınızı tekrar açarken, bilgisayarınız açılmaya başlarken F2, F8 veya Del tuşuna basın.
    3. BIOS'ta, "Trusted Platform Module (TPM)" veya "Security" bölümüne gidin.
    4. TPM 2.0 seçeneğini bulun ve etkinleştirin.
    5. "Kaydet ve Çık" veya "Save and Exit" seçeneğini seçin.
    6. Bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır.
  • BIOS'ta Secure Boot'u etkinleştirmek için:
    1. Bilgisayarınızı kapatın.
    2. Bilgisayarınızı tekrar açarken, bilgisayarınız açılmaya başlarken F2, F8 veya Del tuşuna basın.
    3. BIOS'ta, "Secure Boot" veya "Boot" bölümüne gidin.
    4. Secure Boot seçeneğini bulun ve etkinleştirin.
    5. "Kaydet ve Çık" veya "Save and Exit" seçeneğini seçin.
    6. Bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır.
Umarım bu yardımcı olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…