kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Bu hatayı alıp duruyorum. Secure Boot açma veya kapama seçeneği yok BIOS'umda. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2024
ddecaf Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 kaJend dedi: Eki Görüntüle 2266836 Bu hatayı alıp duruyorum. Secure Boot açma veya kapama seçeneği yok BIOS'umda. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... win+r yapıp "msinfo32" yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
kaJend dedi: Eki Görüntüle 2266836 Bu hatayı alıp duruyorum. Secure Boot açma veya kapama seçeneği yok BIOS'umda. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... win+r yapıp "msinfo32" yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 kaJend dedi: Eki Görüntüle 2266836 Bu hatayı alıp duruyorum. Secure Boot açma veya kapama seçeneği yok BIOS'umda. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart nedir?
kaJend dedi: Eki Görüntüle 2266836 Bu hatayı alıp duruyorum. Secure Boot açma veya kapama seçeneği yok BIOS'umda. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart nedir?
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #4 Einstein dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... b450m dragon ddecaf dedi: win+r yapıp "msinfo32" yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... hocam normalde destekliyor sıkıntısız oynuyordum windows 11 de fakat şuan desteklenmiyor diyor.
Einstein dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... b450m dragon ddecaf dedi: win+r yapıp "msinfo32" yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... hocam normalde destekliyor sıkıntısız oynuyordum windows 11 de fakat şuan desteklenmiyor diyor.
ddecaf Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #5 kaJend dedi: b450m dragon Eki Görüntüle 2266849 Genişletmek için tıkla... Güvenli ön yükleme desteklenmiyor ya çip alıp anakartına takmalısın ya da değiştirmelisin aynı sorun bende'de var. Valorant secure boot zorunluluğu getirdi.
kaJend dedi: b450m dragon Eki Görüntüle 2266849 Genişletmek için tıkla... Güvenli ön yükleme desteklenmiyor ya çip alıp anakartına takmalısın ya da değiştirmelisin aynı sorun bende'de var. Valorant secure boot zorunluluğu getirdi.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #6 ddecaf dedi: Güvenli ön yükleme desteklenmiyor ya çip alıp anakartına takmalısın ya da değiştirmelisin aynı sorun Bende'de var. Valorant Secure Boot zorunluluğu getirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı ekran kartla yine hata veriyordu BIOS'tan halledip giriyordum fakat şu an direkt olmuyor ayar değişsem bile.
ddecaf dedi: Güvenli ön yükleme desteklenmiyor ya çip alıp anakartına takmalısın ya da değiştirmelisin aynı sorun Bende'de var. Valorant Secure Boot zorunluluğu getirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı ekran kartla yine hata veriyordu BIOS'tan halledip giriyordum fakat şu an direkt olmuyor ayar değişsem bile.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #7 kaJend dedi: Hocam aynı ekran kartla yine hata veriyordu BIOS'tan halledip giriyordum fakat şu an direkt olmuyor ayar değişsem bile. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını atar mısın?
kaJend dedi: Hocam aynı ekran kartla yine hata veriyordu BIOS'tan halledip giriyordum fakat şu an direkt olmuyor ayar değişsem bile. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını atar mısın?
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #8 Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tabii. Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_3963.jpeg 90,2 KB · Görüntüleme: 28 IMG_3962.jpeg 100,7 KB · Görüntüleme: 27
Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tabii. Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla...
ddecaf Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #9 kaJend dedi: Tabii. Genişletmek için tıkla... secure boot kısmını enabled yapar mısınız
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #10 kaJend dedi: Tabii. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip dener misin?
kaJend dedi: Tabii. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip dener misin?