kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #11 ddecaf dedi: Secure Boot kısmını enabled yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Öyle bir yer yok hocam Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... buradaki custom seçeneği yok bende.
ddecaf dedi: Secure Boot kısmını enabled yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Öyle bir yer yok hocam Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... buradaki custom seçeneği yok bende.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #12 kaJend dedi: Öyle bir yer yok hocam. Buradaki Custom seçeneği yok bende. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Windows UEFI modu other OS yap videodaki gibi yap sonra hocam.
kaJend dedi: Öyle bir yer yok hocam. Buradaki Custom seçeneği yok bende. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Windows UEFI modu other OS yap videodaki gibi yap sonra hocam.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #13 Einstein dedi: Tamam sen Windows UEFI modu other OS yap videodaki gibi yap sonra hocam. Genişletmek için tıkla... aynısı Dosya Ekleri image.jpg 94,1 KB · Görüntüleme: 20
Einstein dedi: Tamam sen Windows UEFI modu other OS yap videodaki gibi yap sonra hocam. Genişletmek için tıkla... aynısı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #14 kaJend dedi: Aynısı. Genişletmek için tıkla... Key managemente gir restore factory keys yap CSM kapat dene hocam.
kaJend dedi: Aynısı. Genişletmek için tıkla... Key managemente gir restore factory keys yap CSM kapat dene hocam.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #15 Einstein dedi: Tamam sen Windows UEFI modu other OS yap videodaki gibi yap sonra hocam. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Key managemente gir restore factory keys yap CSM kapat dene hocam. Genişletmek için tıkla... hocam csm kapatınca sürücülerim yok oluyor hiçbiri gözükmüyor pc her yeniden başladığında otomatik olarak biosa atıyor
Einstein dedi: Tamam sen Windows UEFI modu other OS yap videodaki gibi yap sonra hocam. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Key managemente gir restore factory keys yap CSM kapat dene hocam. Genişletmek için tıkla... hocam csm kapatınca sürücülerim yok oluyor hiçbiri gözükmüyor pc her yeniden başladığında otomatik olarak biosa atıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #16 kaJend dedi: Hocam CSM kapatınca sürücülerim yok oluyor hiçbiri gözükmüyor PC her yeniden başladığında otomatik olarak BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Windows açılmıyor mu CSM kapatınca hocam.
kaJend dedi: Hocam CSM kapatınca sürücülerim yok oluyor hiçbiri gözükmüyor PC her yeniden başladığında otomatik olarak BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Windows açılmıyor mu CSM kapatınca hocam.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #17 Einstein dedi: Windows açılmıyor mu CSM kapatınca hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır açılmıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #18 kaJend dedi: Hayır açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım attığın resimde Windows'u legacy olarak kurmuşsun UEFI olarak kurman lazım hocam.
kaJend dedi: Hayır açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım attığın resimde Windows'u legacy olarak kurmuşsun UEFI olarak kurman lazım hocam.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #19 Einstein dedi: Anladım attığın resimde Windows'u legacy olarak kurmuşsun UEFI olarak kurman lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Formatsız değişmenin bir yolu yok galiba. Einstein dedi: Anladım attığın resimde Windows'u legacy olarak kurmuşsun UEFI olarak kurman lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Hazırda windows 11 kurulum toolu olan bir flaş var. Bana tarif etseniz kurulumu yapabilir miyiz?
Einstein dedi: Anladım attığın resimde Windows'u legacy olarak kurmuşsun UEFI olarak kurman lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Formatsız değişmenin bir yolu yok galiba. Einstein dedi: Anladım attığın resimde Windows'u legacy olarak kurmuşsun UEFI olarak kurman lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Hazırda windows 11 kurulum toolu olan bir flaş var. Bana tarif etseniz kurulumu yapabilir miyiz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.246 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #20 kaJend dedi: Formatsız değişmenin bir yolu yok galiba. Genişletmek için tıkla... Evet formatsız UEFI yapamıyorsun diye biliyorum hocam.
kaJend dedi: Formatsız değişmenin bir yolu yok galiba. Genişletmek için tıkla... Evet formatsız UEFI yapamıyorsun diye biliyorum hocam.