Rewgies Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Bu hata Windows 10'dan 11'e geçtğimde oldu; BIOS diyorlar BIOS'a girmeten korkuyorum bir şey yaparım diye, BIOS'suz düzelimi var mıdır?
Bu hata Windows 10'dan 11'e geçtğimde oldu; BIOS diyorlar BIOS'a girmeten korkuyorum bir şey yaparım diye, BIOS'suz düzelimi var mıdır?
MightMare Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 118 Çözümler 6 19 Haziran 2025 #2 BIOS'a girmeden halledemezsiniz tek çözüm BIOS'a girerek yapılır. Artı 0 Eksi
KS KS Rewgies Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 MightMare dedi: BIOS'a girmeden halledemezsiniz tek çözüm BIOS'a girerek yapılır. Genişletmek için tıkla... Ppeki hocam BIOS'a girsem bilgisayara bir şey olur mu çnceki PC'ye BIOS gücellemesi yaptık elektrik gitmedği halde çöktü bilgisayar ondan BIOS'a girmeye korkuyorum. Artı 0 Eksi
MightMare dedi: BIOS'a girmeden halledemezsiniz tek çözüm BIOS'a girerek yapılır. Genişletmek için tıkla... Ppeki hocam BIOS'a girsem bilgisayara bir şey olur mu çnceki PC'ye BIOS gücellemesi yaptık elektrik gitmedği halde çöktü bilgisayar ondan BIOS'a girmeye korkuyorum.