Vanced güvenli mi?

YouTube'u reklamsız izleten bir program. Daha yeni Google tarafından fişi çekildi(geliştiricileri projeyi durdurmak zorunda kaldı). Bu tarz programlar tehlikeli, içindekinin ne olduğunu bilemiyorsunuz. Mümkün olduğunca izin vermekten kaçının, kişisel bilgilerinizi girmeyin.

YouTube Vanced mi?
Düşündüğüm programsa güvenilir.
Güvenilir olduğunu nerden çıkardınız acaba ? Can Değer'in bir videosu var vanced hakkında. Ben güvenmesem bile kullanıyorum şahsen öyle ahım şahım özel bilgilerim yok telefonumda. Riski alıyorsanız kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NewPipe daha güvenli, açık kaynak.

Güvenilir olduğunu nerden çıkardınız acaba ? Can Değer'in bir videosu var vanced hakkında. Ben güvenmesem bile kullanıyorum şahsen öyle ahım şahım özel bilgilerim yok telefonumda. Riski alıyorsanız kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aylardır kullanıyorum, sıkıntısını göremedim. Sadece uygulamayı açarken "beğenmeme tuşu için bilgilere erişim izni verebilir misiniz?" tarzı bir şey soruyordu, onu yanıtlayıp geçtim.
Özel bilgilerinizi paylaşmayın zaten, uyarı için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı