Kishire Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 1.141 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #22 asweuqwuR dedi: Ama hocam Phantom'daki şu özellikleride göz ardı etmeyelim. -Daha yüksek spray transfer potansiyeli. -Smoke arkası mermi gözükmemesi. Genişletmek için tıkla... Evet stabil derken onu ve sprayi kastetmiştim. Ama yine de Vandal ile uzaktan Phantom'un tek atamadığı mesafeden zoomsuz headshot bir başka...
asweuqwuR dedi: Ama hocam Phantom'daki şu özellikleride göz ardı etmeyelim. -Daha yüksek spray transfer potansiyeli. -Smoke arkası mermi gözükmemesi. Genişletmek için tıkla... Evet stabil derken onu ve sprayi kastetmiştim. Ama yine de Vandal ile uzaktan Phantom'un tek atamadığı mesafeden zoomsuz headshot bir başka...
E EgemenAlev Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #23 Herixa dedi: CS'de 200.000 $'lık AK-47'ninde yok hatırlatırım. Yanlışıkla aldım, alış o alış. Bırakamıyorum aga bırakamıyorum. Resmen sigara etkisi bıraktı bende. Tavsiye ederim deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de CS de hiçbir skinde yok ama Valo nun olaylarından biri de fantastik skinleri ve o paraya bitirişli skin avrken değmez.
Herixa dedi: CS'de 200.000 $'lık AK-47'ninde yok hatırlatırım. Yanlışıkla aldım, alış o alış. Bırakamıyorum aga bırakamıyorum. Resmen sigara etkisi bıraktı bende. Tavsiye ederim deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de CS de hiçbir skinde yok ama Valo nun olaylarından biri de fantastik skinleri ve o paraya bitirişli skin avrken değmez.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #24 Herixa dedi: CS'de 200.000 $'lık AK-47'ninde yok hatırlatırım. Yanlışıkla aldım, alış o alış. Bırakamıyorum aga bırakamıyorum. Resmen sigara etkisi bıraktı bende. Tavsiye ederim deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu oyun cs mi sence?
Herixa dedi: CS'de 200.000 $'lık AK-47'ninde yok hatırlatırım. Yanlışıkla aldım, alış o alış. Bırakamıyorum aga bırakamıyorum. Resmen sigara etkisi bıraktı bende. Tavsiye ederim deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu oyun cs mi sence?
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 867 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #25 ferr dedi: Yok. 1775vpye alınabilecek en kötü skinleri yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Bu skin muhabbeti göz zevkine göre değil mi? Beğenmiş tavsiye etmiş, herkesin kendi zevki. Kötülüğü iyiliği yok bunun.
ferr dedi: Yok. 1775vpye alınabilecek en kötü skinleri yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Bu skin muhabbeti göz zevkine göre değil mi? Beğenmiş tavsiye etmiş, herkesin kendi zevki. Kötülüğü iyiliği yok bunun.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #26 Bence vandal. Phantom oynarken karşıma vandal çıkarsa o fightı kazanma olasılığım baya düşüyor.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2023 #27 Tamamen oynama stiline bağlı örnek; Mesela sen arkacı sessiz pusucu biriysen Phantom yakın fightlarda daha iyi bir silah Ama sen uzak figthlara girip adam düşürmeyi seviyorsan vandal.
Tamamen oynama stiline bağlı örnek; Mesela sen arkacı sessiz pusucu biriysen Phantom yakın fightlarda daha iyi bir silah Ama sen uzak figthlara girip adam düşürmeyi seviyorsan vandal.