exp36 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 League of Legends'de Vanguard 1067 hatası veriyor bilgisayarda. BIOS'tan TPM Device'yi "enable" hale getirdim ama hala çalıştıra ''tpm.msc" yazınca TPM bulunamıyor.
League of Legends'de Vanguard 1067 hatası veriyor bilgisayarda. BIOS'tan TPM Device'yi "enable" hale getirdim ama hala çalıştıra ''tpm.msc" yazınca TPM bulunamıyor.
kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 341 Çözümler 11 1 Mayıs 2024 #2 Aygıt yöneticisinde mevcut mu? Yukarıda Donanım değişiklikleri için tarayın seçeneğini seçin Artı 0 Eksi
KS KS exp36 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #3 kinder dedi: Eki Görüntüle 2183998 Aygıt yöneticisinde mevcut mu? Yukarıda Donanım değişiklikleri için tarayın seçeneğini seçin Genişletmek için tıkla... Hayır göremiyorum. Artı 0 Eksi
kinder dedi: Eki Görüntüle 2183998 Aygıt yöneticisinde mevcut mu? Yukarıda Donanım değişiklikleri için tarayın seçeneğini seçin Genişletmek için tıkla... Hayır göremiyorum.
kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 341 Çözümler 11 1 Mayıs 2024 #4 kinder dedi: Yukarıda Donanım değişiklikleri için tarayın seçeneğini seçin Genişletmek için tıkla... Uyguladınız mı? Artı 0 Eksi
kinder dedi: Yukarıda Donanım değişiklikleri için tarayın seçeneğini seçin Genişletmek için tıkla... Uyguladınız mı?
KS KS exp36 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #5 kinder dedi: Uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? kinder dedi: Uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama gelmedi güvenlik. Artı 0 Eksi
kinder dedi: Uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? kinder dedi: Uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama gelmedi güvenlik.
N Northli Yoctopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #6 dostum yeni güncelleme ile aynı hatayı yaşıyorum allah aşkına çözümü bulursan söyle, ben ticket attım geri dönerlerse yazarım Artı 0 Eksi
dostum yeni güncelleme ile aynı hatayı yaşıyorum allah aşkına çözümü bulursan söyle, ben ticket attım geri dönerlerse yazarım
7 780980 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #7 Northli dedi: Dostum yeni güncelleme ile aynı hatayı yaşıyorum Allah aşkına çözümü bulursan söyle, ben ticket attım geri dönerlerse yazarım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben PC'yi resetledim yazdım Riot'a çok alakasız bir şey dediler sonra cevap vermediler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Northli dedi: Dostum yeni güncelleme ile aynı hatayı yaşıyorum Allah aşkına çözümü bulursan söyle, ben ticket attım geri dönerlerse yazarım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben PC'yi resetledim yazdım Riot'a çok alakasız bir şey dediler sonra cevap vermediler.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.867 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #8 Saçma olacak ama ben Vanguard olmadan LoL'e girebiliyorum. Artı 0 Eksi
7 780980 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #9 Haluk Albayrak dedi: Saçma olacak ama ben Vanguard olmadan LoL'e girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... baya saçma bana yeni mesaj atmışlar riot reapir tool yüklettiler Artı 0 Eksi
Haluk Albayrak dedi: Saçma olacak ama ben Vanguard olmadan LoL'e girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... baya saçma bana yeni mesaj atmışlar riot reapir tool yüklettiler
KS KS exp36 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #10 780980 dedi: baya saçma bana yeni mesaj atmışlar riot reapir tool yüklettiler Genişletmek için tıkla... ne o? Artı 0 Eksi
780980 dedi: baya saçma bana yeni mesaj atmışlar riot reapir tool yüklettiler Genişletmek için tıkla... ne o?