Vanguard %40 CPU kullanıyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Oyunun kendisinden fazla CPU kullanıyor 4 senedir ara ara oynarım böyle bir şey görmedim. Yüzde 40'a kadar çıktığı oluyor PC'yi inletecek utanmasa işlemci kullanımını yüzde yüz yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valve bak bak neler yapıyor millet, örnek al. Yarım kilo oyuncu kaybettin. Adamların Anti-Cheat uygulaması oyundan fazla güç kullanıyor.

Hiç sorma arkadaş hesap aldı onu 10 level yapıp seçkin girelim dedik 4 maçta abartmıyorum 10 hile minimum geldi.
Oynanmıyor hocam artık, mümkün değil yani. Valorant oynayamıyorum, sevmiyorum yani. Ama sağ olsun Valve oyundan öyle bir soğuttu ki 24 yaşından sonra Call of Duty Multiplayer öğrenmek zorunda kaldım.

İfadeler: dr1
Valve bak bak neler yapıyor millet, örnek al. Yarım kilo oyuncu kaybettin. Adamların Anti-Cheat uygulaması oyundan fazla güç kullanıyor.
Hocam bunların yapacağı sistem bu kadar olur rakibe hile attı adam tiktokda canlı yayınm açmış reklam yapıyo bide maç bitti ban yemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…