zarkdays Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Merhaba Valorant indirdim fakat Vanguard 9003 hatası veriyordu. Ben de BIOS'tan Secure Boot'u aktif edecektim fakat Enabled yaptığımda bir hata veriyor ve olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
Merhaba Valorant indirdim fakat Vanguard 9003 hatası veriyordu. Ben de BIOS'tan Secure Boot'u aktif edecektim fakat Enabled yaptığımda bir hata veriyor ve olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 116 31 Temmuz 2025 #2 Secure Boot açarken verdiği hatayı yazarsan yardım etmeye çalışırım. Artı 0 Eksi
KS KS zarkdays Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 Emirdrlk dedi: Secure Boot açarken verdiği hatayı yazarsan yardım etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... System in setup mode yazıyo hatanın ismi Artı 0 Eksi
Emirdrlk dedi: Secure Boot açarken verdiği hatayı yazarsan yardım etmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... System in setup mode yazıyo hatanın ismi
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 116 31 Temmuz 2025 #4 zarkdays dedi: System'in setup mode yazıyor hatanın ismi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene muhtemelen sorunun çözülür. Bende bu şekilde çözmüştüm eskiden. Artı 0 Eksi
zarkdays dedi: System'in setup mode yazıyor hatanın ismi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene muhtemelen sorunun çözülür. Bende bu şekilde çözmüştüm eskiden.