Fozzyxd Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 356 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 Ekranda gördüğünüz hatayı alıyorum yeniden başlattım ama olmadı. Daha önce hatadaki dosya kısmını hiç ellemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Ekranda gördüğünüz hatayı alıyorum yeniden başlattım ama olmadı. Daha önce hatadaki dosya kısmını hiç ellemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm EmirHene 8 Mayıs 2025 Fozzyxd dedi: Eki Görüntüle 2486965 Ekranda gördüğünüz hatayı alıyorum yeniden başlattım ama olmadı. Daha önce hatadaki dosya kısmını hiç ellemedim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CMD yönetici şekilde açıp sfc /scannow yazar mısın? Anakart ve yonga seti sürücülerin güncel değilse güncelle.
Fozzyxd dedi: Eki Görüntüle 2486965 Ekranda gördüğünüz hatayı alıyorum yeniden başlattım ama olmadı. Daha önce hatadaki dosya kısmını hiç ellemedim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CMD yönetici şekilde açıp sfc /scannow yazar mısın? Anakart ve yonga seti sürücülerin güncel değilse güncelle.
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #2 Fozzyxd dedi: Eki Görüntüle 2486965 Ekranda gördüğünüz hatayı alıyorum yeniden başlattım ama olmadı. Daha önce hatadaki dosya kısmını hiç ellemedim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CMD yönetici şekilde açıp sfc /scannow yazar mısın? Anakart ve yonga seti sürücülerin güncel değilse güncelle. Artı 1 Eksi Çözüm
Fozzyxd dedi: Eki Görüntüle 2486965 Ekranda gördüğünüz hatayı alıyorum yeniden başlattım ama olmadı. Daha önce hatadaki dosya kısmını hiç ellemedim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CMD yönetici şekilde açıp sfc /scannow yazar mısın? Anakart ve yonga seti sürücülerin güncel değilse güncelle.
KS KS Fozzyxd Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 356 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 EmirHene dedi: CMD yönetici şekilde açıp. sfc /scannow yazar mısın? Anakart ve yonga seti sürücülerin güncel değilse güncelle. Genişletmek için tıkla... Anakartım güncel değilmiş güncelledim yeniden başlattıktan sonra girdim ve düzeldi çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EmirHene dedi: CMD yönetici şekilde açıp. sfc /scannow yazar mısın? Anakart ve yonga seti sürücülerin güncel değilse güncelle. Genişletmek için tıkla... Anakartım güncel değilmiş güncelledim yeniden başlattıktan sonra girdim ve düzeldi çok teşekkür ederim.