Vanguard güvenli mi?

Hocam videoyu evde izleyeceğim ama yaklaşık ben betadan beri Valorant oynuyorum hiçbir sorun yaşamadkm.
Sorun siz farketmeden yaşanmış olabilir çünkü ekran görüntüsü alıyor.

Hocam videoyu evde izleyeceğim ama yaklaşık ben betadan beri Valorant oynuyorum hiçbir sorun yaşamadkm.

Neye erişiyor mesela sadece kapatınca oyuna giremiyorsun hile engelleyici.

Hocam işletim sisteminizdeki her şeye erişebiliyor.

Siz kapatana kadar A'dan Z'e her şeyinize erişiyor. Depolanıyor mu bilmiyorum ancak depolanıyorsa veri sızıntısında sizin de bilgileriniz gider. Onun dışında güvenilir.

Siz kapatana kadar A'dan Z'e her şeyinize erişiyor. Depolanıyor mu bilmiyorum ancak depolanıyorsa veri sızıntısında sizin de bilgileriniz gider. Onun dışında güvenilir.

İşte o yüzden çok büyük bir ikilemdeyim önceki bilgisayarımda oynamıştım Valorant'ı lakin yaklaşık 2 yıldır oynamıyorum yeni PC de.

Güvenli ancak yarın öbür gün ne olur kimse garantisini veremez program çekirdek bazlı çalışıyor tüm verilerinize erişebiliyor pek sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını ancak dediğim gibi size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…