ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.041 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Bilgisayarı açtığımda eklediğim görsel çıktı bu nedir? Edit: Dosyalardan baktım GameLoop'un bir uygulamasıymış Dosya Ekleri valo ht.PNG 14,6 KB · Görüntüleme: 152
Bilgisayarı açtığımda eklediğim görsel çıktı bu nedir? Edit: Dosyalardan baktım GameLoop'un bir uygulamasıymış
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.352 Makaleler 8 Çözümler 180 11 Mart 2022 #2 ŞenolGüneş dedi: Bilgisayarı açtığımda eklediğim görsel çıktı bu nedir? Edit: Dosyalardan baktım GameLoop'un bir uygulamasıymış. Genişletmek için tıkla... Hocam o dosyayı flash belleğe atın ve o dosyayı silin bilgisayardan oluyor mu? Çop kutusundan da silin. Flash bellek yoksa Google Drive atın. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Bilgisayarı açtığımda eklediğim görsel çıktı bu nedir? Edit: Dosyalardan baktım GameLoop'un bir uygulamasıymış. Genişletmek için tıkla... Hocam o dosyayı flash belleğe atın ve o dosyayı silin bilgisayardan oluyor mu? Çop kutusundan da silin. Flash bellek yoksa Google Drive atın.