Çözüldü Vanguard "has blocked the following file from loading on your system" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Valorant'ı açarken Vanguard hata veriyor. Hata aşağıda.

1674995317257.png

Sistemim:
HD 5670 1 GB
E8400 3.00 GHz.
4 GB DDR3 1066 MHz RAM.
1 TB taşınabilir HDD.
320 GB HDD (Windows ve Valorant buraya kurulu.)

Çözüm
GameLoop'un arkada bıraktığı dosyalardan oluyor muhtemelen Vanguard bir hile koruma programı aynı şekilde GameLoop'tan indirdiğin bir oyunda da olmalı birbirine çakışıyor.Windows/sytem32/drivers/unirstd.sys dosyasını silip deneyebilir misin?
Vanguard sanırım virüs olarak algılamış bu dosyayı. Vanguard'da çıkan bildirimdeki hayır butonuna bastım. Oyun açıldı.
GameLoop'un arkada bıraktığı dosyalardan oluyor muhtemelen Vanguard bir hile koruma programı aynı şekilde GameLoop'tan indirdiğin bir oyunda da olmalı birbirine çakışıyor.Windows/sytem32/drivers/unirstd.sys dosyasını silip deneyebilir misin?

Vanguard sanırım virüs olarak algılamış bu dosyayı. Vanguard'da çıkan bildirimdeki hayır butonuna bastım. Oyun açıldı.

Çözüm
Merhabalar aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Aynı şekilde hayır basınca Vanguard sarıdan kırmızıya dönüyor. Siz hayıra basmaya devam etmişsiniz sanırım. Bir sıkıntı oldu mu ?

Merhabalar aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Aynı şekilde hayır basınca Vanguard sarıdan kırmızıya dönüyor. Siz hayıra basmaya devam etmişsiniz sanırım. Bir sıkıntı oldu mu ?
Hocam dediğim gibi, Orada yazan dosyayı virüs olarak algılamış. Hayır demeye devam edin her hangi bir sorun yaşamadım ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı