Çözüm Vanguard "inpOutx64.sys" hatasının çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kanka konuyu hortlatmış gibi oldum da ben sildiğimde yeniden başlattığımda tekrar aynı uyarıyı alıyorum. Ryzen Controlleri çalıştıramıyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musun?

Kanka konuyu hortlatmış gibi oldum da ben sildiğimde yeniden başlattığımda tekrar aynı uyarıyı alıyorum. Ryzen Controlleri çalıştıramıyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musun?
İkisi çakışıyor. Vanguard için Ryzen Controller'dan kurtul veya tam tersi.

Ryzen Controller'i kullanmaya devam etmek istiyorsan kaldırıp tekrar kurabilirsin.

İkisini aynı anda çalıştırmak mümkün olmayabilir.

Vanguard'ı silip tekrar yüklediğimde sorunum çözüldü, yine de teşekkür ederim.

Hocam Acer laptop kullanıyorum sildikten bir kaç yeniden başlatma sonrasında geri geliyor dosya bilindik bir uygulama var mı bunla alakalı?

Hocam Acer laptop kullanıyorum sildikten birkaç yeniden başlatma sonrasında geri geliyor dosya bilindik bir uygulama var mı bununla alakalı?

Kanka bende Acer laptop kullanıyorum, senin hatanın aynısını alıyordum inpout dosyasını silip Vanguard'ı silip tekrar yukledigidimde sorun düzeldi. Bir dene istersen. Olmazsa tekrar yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…