Çözüldü Vanguard, Insight capture'ı hile zannedip ban atar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

404353

Decapat
Makaleler
2
Efendim merhaba ben Valorant oyuncusuyum ve oyunu ve hesabımı çok seviyorum. Böylelikle bir YouTube kanalı açmak istiyorum. Bazı iyi vuruşlarımı paylaşacağım bunun için bir program buldum adı insight capture Valorant gibi oyunlarda video çekerken çok işe yarıyor nasıl diye sorarsanız: Oyunun ekranını kaydediyor ama bir özellikle sadece adam vurduğumuz zamanın kaydını alabiliyoruz. Bu biraz diğer ekran kaydedicilerden farklı geldi. Vanguard bunu hile olarak algılayıp ban atar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunla etkileşimli olup olmaması bir şeyi değistirmez. Ban yemezsiniz. Ona bakarsan MSI Afterburner'de ban sebebi olurdu ya da Discord. Bunlarda oyunla etkileşimde sonuçta.
Senin ban yemen için oyunda sana haksız bir üstünlük sağlaması gerekir. Wh, aimbot yada triggerbot gibi.
Hocam bu program OverWolf program desteği ile çalışıyor program şöyle bir yazılım: Mesela ben öldüm diğer bir programa bir analiz gönderiyor. Böylece ekran oranın kaydını alıyor sadece. Ama bu arkada çalışırken oyuna hep böyle içten dıştan bağlantılı oluyor. Dosyalarına etki ediyor olabilir. Bunu hile zannetip ban atarsa.

Oyunla etkileşimli olup olmaması bir şeyi değistirmez. Ban yemezsiniz. Ona bakarsan MSI Afterburner'de ban sebebi olurdu ya da Discord. Bunlarda oyunla etkileşimde sonuçta.
Senin ban yemen için oyunda sana haksız bir üstünlük sağlaması gerekir. Wh, aimbot yada triggerbot gibi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…