MutiElPablo Picopat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Vanguard'ı silmek istediğim zaman "initialization error: 2" hatasını alıyorum ve kaldıramıyorum, çözümü nedir?
Merhaba. Vanguard'ı silmek istediğim zaman "initialization error: 2" hatasını alıyorum ve kaldıramıyorum, çözümü nedir?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 26 Mayıs 2024 #2 MutiElPablo dedi: Merhaba. Vanguard'ı silmek istediğim zaman "initialization error: 2" hatasını alıyorum ve kaldıramıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2205107 Genişletmek için tıkla... %localappdata% gibi yerlerden silmeye çalışın. Çözüldü: RobloxPlayerBeta.exe Initialization error 2 hatası Bunun çözümü var mıdır? www.technopat.net Bu roblox fakat aynı hata. Artı 0 Eksi
MutiElPablo dedi: Merhaba. Vanguard'ı silmek istediğim zaman "initialization error: 2" hatasını alıyorum ve kaldıramıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2205107 Genişletmek için tıkla... %localappdata% gibi yerlerden silmeye çalışın. Çözüldü: RobloxPlayerBeta.exe Initialization error 2 hatası Bunun çözümü var mıdır? www.technopat.net Bu roblox fakat aynı hata.