Vanguard kapatılınca CS2 açılmıyor

furqandlkdr

Kilopat
Makaleler
1
Evet başlıkta doğru okudunuz, bilgisayar açıldığında otomatik olarak kendini başlatan Vanguard yazılımı açık iken CS2'yi sorunsuz açıp oynayabiliyorum fakat Vanguard'ı kapatıp oyuna tekrar tıkladığımda (Alt Tab atmışken veya sıfırdan açıyorken) ilk başta açılmaya çalışılıyor sonra alta atıyor. Çözünürlüğü değiştiriyor, tekrar bozuluyor masaüstüne atıyor. Yani Vanguard'ı kapattığımda CS2 açılmıyor.
CS2'yi 1080p ve 2K'da açtığımda bu sorunu yaşamıyorum, diğer tüm çözünürlüklerde (oynadığım 1280x1024 dahil) bu şekilde bir sorun yaşıyorum.
CS2'yi silmeyi, Vanguard'ı silmeyi tekrar yüklemeyi denedim fakat olmadı. Bu inanılmaz saçma hatanın sebebini veyahut çözümünü bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Sistem bilgileri(Monster Abra A7 v9.2:
  • i7 8750H
  • GTX 1050 Ti 4G
  • 8x2 16 GB 2666MHz Kingston RAM
  • Kingston (Gen4?) M.2 SSD
  • MSI G274qpf E2 monitör
Tüm sürücülerim güncel, Windows'um güncel, monitör sürücüsü dahi güncel.
Arka planda çalışan harici bir uygulama olmadan bu testlerin hepsini tekrarladım fakat sonuç yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım riot um ya valve ide vanguarda bağlamış

Vanguard'ı kapattığında CS2 açılmıyorsa, çözünürlük uyumsuzluğu ya da grafik sürücüsü sorunları olabilir. Bu tür hataları çözmek için şunları dene istiyorsan:

1. Vanguard'ı tamamen kaldırıp yeniden yükle. güvenlik yazılımı bazen uyumsuzluk yaratabilir.
  2. NVIDIA sürücülerini güncelle. eski sürücüler çözünürlük hatalarına neden olabilir?
  3. CS2'nin çözünürlük ayarlarını manuel yap. 1280x1024 gibi çözünürlüklerde sorun yaşanıyorsa, oyun içi çözünürlüğü ve V-Sync ayarlarını kontrol et.
  4. ekran yenileme hızını 60Hz'ye düşür. yüksek yenileme hızı uyumsuzluk yaratabilir.
  5. uyumluluk modunu etkinleştir. oyunu Windows 7/8 modunda çalıştırmayı deneyebilirsin.
Muhtmelen uyumsuzluk var yani.

Hepsini denedim hocam hiçbiri çözmedi.

Evet başlıkta doğru okudunuz, bilgisayar açıldığında otomatik olarak kendini başlatan Vanguard yazılımı açık iken CS2'yi sorunsuz açıp oynayabiliyorum fakat Vanguard'ı kapatıp oyuna tekrar tıkladığımda (Alt Tab atmışken veya sıfırdan açıyorken) ilk başta açılmaya çalışılıyor sonra alta atıyor. Çözünürlüğü değiştiriyor, tekrar bozuluyor masaüstüne atıyor. Yani Vanguard'ı kapattığımda CS2 açılmıyor.
CS2'yi 1080p ve 2K'da açtığımda bu sorunu yaşamıyorum, diğer tüm çözünürlüklerde (oynadığım 1280x1024 dahil) bu şekilde bir sorun yaşıyorum.
CS2'yi silmeyi, Vanguard'ı silmeyi tekrar yüklemeyi denedim fakat olmadı. Bu inanılmaz saçma hatanın sebebini veyahut çözümünü bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Sistem bilgileri(Monster Abra A7 v9.2:
  • i7 8750H
  • GTX 1050 Ti 4G
  • 8x2 16 GB 2666MHz Kingston RAM
  • Kingston (Gen4?) M.2 SSD
  • MSI G274qpf E2 monitör
Tüm sürücülerim güncel, Windows'um güncel, monitör sürücüsü dahi güncel.
Arka planda çalışan harici bir uygulama olmadan bu testlerin hepsini tekrarladım fakat sonuç yine aynı.
Oyun altta açık mı kalıyor yoksa direkt kapanıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı