Vanguard kurulum sonrası PC donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

makaronna

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
MSI MPG X570 GAMİNG PLUS
İşlemci
5600x
Valorant kurduktan sonra Dosya Gezgini açınca veya bir video oynattığımda, Alt Tab attığımda bilgisayar donuyor. 30 saniye kadar sonra kendine geliyor. Evet bu sadece Vanguard kurulduktan sonra oluyor temiz format sonrası denedim. Nasıl çözebilirim acaba? Bildiğiniz PC'mi bozuyor Vanguard. PC Spec'lerim de gayet yeterli (5600X, RTX 3060).

Kurulum yaptıktan sonra bilgisayarınızı Resetledinizmi?

Evet.

Anlamadım dostum?

Forumda yasak değil mi bu?
Hocam bilgisayarinizda cok iyi degil yani bence yeni bilgisayar alip denemelisiniz onun disinda bios pilini ters takip deneyebilirsiniz.
Secure boot acik olabilir lutfen kontrol edin.
Windows surumu vanguard icin cok cok onemli, PC Guncel mi?
Bu bilgisayarda herhangi Bir 3. Parti kullanildi mi?
Bu bilgisayarda ek Bir kart bulunuyor mu? (Harici hersey olabilir, Direct Memory Access(DMA) Kart olabilir)
Bulundugunuz bolge etkileyebilir, maddi durumu dusuk(altyapi dusuk) bir bolgedemisiniz?

Hocam bilgisayarinizda cok iyi degil yani bence yeni bilgisayar alip denemelisiniz onun disinda BIOS pilini ters takip deneyebilirsiniz.
Secure Boot acik olabilir lutfen kontrol edin.
Windows surumu Vanguard icin cok cok onemli, PC guncel mi?
Bu bilgisayarda herhangi bir 3. parti kullanildi mi?
Bu bilgisayarda ek bir kart bulunuyor mu? (harici her şey olabilir, Direct Memory Access(dma) kart olabilir)
Bulundugunuz bolge etkileyebilir, maddi durumu dusuk(altyapi dusuk) bir bolgede misiniz?

Lan roney.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı