Vanguard nasıl silinir?

itiyoy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Geçen günlerde oyun oynarken Vanguard yüzünden mavi ekran aldım. Vanguard'ı sileyim dedim. Program ekle veya kaldır'dan denedim silinmedi. Denetim Masası denedim silinmedi. Baktım olmuyor acaba açık mı diye baktım. Normalde açık görünmüyor. Görev yöneticisine girdiğimde "Vanguard user-mode service" olarak açık. Üstelik başlangıçtada devre dışı bıraktığım halde. Bu da yetmezmiş gibi CPU'mun %30'unu harcıyor. Görev Yöneticisi'nden nasıl kapatabilirim bu programı?

Hocam Vanguard silersen oyun açılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunu oynamaya devam etmiyorsanız Vanguard kaldırmak için Revo Uninstaller programını öneriyorum. Sisteme kök salmış bütün artık dosyaları bulup silebilir bu yazılım.

Oyunu oynamaya devam etmiyorsanız Vanguard kaldırmak için Revo Uninstaller programını öneriyorum. Sisteme kök salmış bütün artık dosyaları bulup silebilir bu yazılım.

Deneyip yazacağım hocam.

Denedim şu anda. Riot Vanguard'ın silme yeri geliyor evet diyorum hala yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…