I itiyoy Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #11 Teknoman1 dedi: Yazılımı kaldırdıktan sonra tara butonu olmalı, olmuyorsa avcı modu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... İşte tara kısmı açılmıyor kaldırma işlemi bitmediği için. Avcı modu ile de olmuyor. Çıldıracağım cidden. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2023
Teknoman1 dedi: Yazılımı kaldırdıktan sonra tara butonu olmalı, olmuyorsa avcı modu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... İşte tara kısmı açılmıyor kaldırma işlemi bitmediği için. Avcı modu ile de olmuyor. Çıldıracağım cidden.
Mr glasses Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 41 2 Mart 2023 #12 itiyoy dedi: İşte tara kısmı açılmıyor kaldırma işlemi bitmediği için. Avcı modu ile de olmuyor. Çıldıracağım cidden. Genişletmek için tıkla... Vanguard kapalı olması lazım, direkt dosya yolundan Vanguard silebilirsin o da bir çözüm. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2023
itiyoy dedi: İşte tara kısmı açılmıyor kaldırma işlemi bitmediği için. Avcı modu ile de olmuyor. Çıldıracağım cidden. Genişletmek için tıkla... Vanguard kapalı olması lazım, direkt dosya yolundan Vanguard silebilirsin o da bir çözüm.
I itiyoy Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #13 Teknoman1 dedi: Vanguard kapalı olması lazım, direkt dosya yolundan Vanguard silebilirsin o da bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı kapatıp açacağım. Vanguard açılmadan dosyalardan silmeyi deneyeceğim. Umarım bu da işe yarar artık. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2023
Teknoman1 dedi: Vanguard kapalı olması lazım, direkt dosya yolundan Vanguard silebilirsin o da bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı kapatıp açacağım. Vanguard açılmadan dosyalardan silmeyi deneyeceğim. Umarım bu da işe yarar artık.
Mr glasses Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 41 2 Mart 2023 #14 itiyoy dedi: Hocam bilgisayarı kapatıp açacağım. Vanguard açılmadan dosyalardan silmeyi deneyeceğim. Umarım bu da işe yarar artık. Genişletmek için tıkla... Vanguard başlamaması için Görev Yöneticisi başlangıç sekmesinden devre dışı bırakabilirsin.
itiyoy dedi: Hocam bilgisayarı kapatıp açacağım. Vanguard açılmadan dosyalardan silmeyi deneyeceğim. Umarım bu da işe yarar artık. Genişletmek için tıkla... Vanguard başlamaması için Görev Yöneticisi başlangıç sekmesinden devre dışı bırakabilirsin.
6 624929 Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 122 2 Mart 2023 #15 @Teknoman1 Bende Rvounnistaller kullanıyorum gayet iyi.Bir ara CCleaner kullanmıştım. CCleaner'da bir yer vardı ordan silebiliyorduk.
@Teknoman1 Bende Rvounnistaller kullanıyorum gayet iyi.Bir ara CCleaner kullanmıştım. CCleaner'da bir yer vardı ordan silebiliyorduk.
Mr glasses Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 41 2 Mart 2023 #16 Bertan19 dedi: @Teknoman1 Bende Rvounnistaller kullanıyorum gayet iyi.Bir ara CCleaner kullanmıştım. CCleaner'da bir yer vardı ordan silebiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Ben rv uninstaller lisans almıştım o yüzden diğer yazılımları bilmiyorum maalesef.
Bertan19 dedi: @Teknoman1 Bende Rvounnistaller kullanıyorum gayet iyi.Bir ara CCleaner kullanmıştım. CCleaner'da bir yer vardı ordan silebiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Ben rv uninstaller lisans almıştım o yüzden diğer yazılımları bilmiyorum maalesef.