Ben Valorant pek oynayan biri değilim ama lolede Vanguard geldi. Malum bir paylaşım gördüm Vanguard'ın bilgisayarınızın ekran görüntüsü aldığına dair bunu paylaşan kişide bir hile yapımcısı ismini vermek istemediğim bir formunda paylaşmış. Orada görmüştüm ben de. Vanguard'ı bilgisayarımdan tamamen sildiğimden nasıl emin olabilirim acaba?
Evet farkındayım riske girmeye gerek yok DotA veya CS oynarım daha iyi Vanguard var diye Valorant'ta LoL'de hile açılmıyor mu Vanguard gereksiz yetkili geliyor bana
Dediğiniz programı nasıl kullanabilirim video gibi bir şey var mı acaba?
Revo Uninstaller buradan indirin. Zor bir kullanimi yok. Acip Vanguard'i bulun, geri yukleme noktasi olustur tikini kaldirin, kaldirma araciyla kaldirip sonra kayit defteri gec misini vs silin, orada detayli yaziyor zaten 30 saniyelik is.
Evet farkındayım riske girmeye gerek yok Dota veya CS oynarım daha iyi Vanguard var diye Valorant'ta LoL'de hile açılmıyor mu Vanguard gereksiz yetkili geliyor bana
Evet farkındayım riske girmeye gerek yok DotA veya CS oynarım daha iyi Vanguard var diye Valorant'ta LoL'de hile açılmıyor mu Vanguard gereksiz yetkili geliyor bana
Revo Uninstaller buradan indirin. Zor bir kullanimi yok. Acip Vanguard'i bulun, geri yukleme noktasi olustur tikini kaldirin, kaldirma araciyla kaldirip sonra kayit defteri gec misini vs silin, orada detayli yaziyor zaten 30 saniyelik is.
Evet farkındayım riske girmeye gerek yok Dota veya CS oynarım daha iyi Vanguard var diye Valorant'ta LoL'de hile açılmıyor mu Vanguard gereksiz yetkili geliyor bana
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...