Vanguard Secure Boot hatası veriyor

• Konuyu başlatan tyuyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 423
İşletim sistemi
Windows 10

tyuyy

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 gb ram
Ekran kartı
Nvidia 800m
İşlemci
intel core i-5 4570t 2.90 ghz 2.90 ghz
Vanguard hata veriyor. Secure Boot mu ne açmam lazımmış. Onun için BIOS'a girmek lazımmış. BIOS'a girilmiyor, acil yardım edin. Eskiden böyle bir hata vermiyordu Valorant'ta. BIOS'a girmeye çalışınca bir hata veriyor, sağ üstte 1 saniyelik falan tam okuyamadım. Yardım eder misiniz?

Kral Valorant'taki Vanguard hatası için BIOS'a girip Secure Boot'u etkinleştirmen gerekebilir. BIOS'a girmek için bilgisayar açılırken F2 veya del tuşlarına bas. Secure Boot'u "boot" sekmesinde bulup etkinleştir. Değişiklikleri kaydedip çık, sonra Valorant'ı acıp tekrar deneyebilirsin.

Kral Valorant'taki Vanguard hatası için BIOS'a girip Secure Boot'u etkinleştirmen gerekebilir. BIOS'a girmek için bilgisayar açılırken F2 veya del tuşlarına bas. Secure Boot'u "boot" sekmesinde bulup etkinleştir. Değişiklikleri kaydedip çık, sonra Valorant'ı acıp tekrar deneyebilirsin.
Hocam Yazdığımı okuyup tekrar yazarmısın ben diyorum ki bios açılmıyor hata veriyor sen diyosunki biosa gir secure boot u aç

Hocam yazdığımı okuyup tekrar yazar mısın ben diyorum ki BIOS açılmıyor hata veriyor sen diyosunki BIOS'a gir Secure Boot'u aç.

He direk baslıkdan yazdım KB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı