Vanguard silinirse ne olur?

Hayır dostum giremezsin. Vanguard çekirdek tabanlı çalışan bir anticheat sistemidir ve gayet güvenlidir. Çok yakın bir güncelleme ile LOL de aktif bir şekilde çalışmaya başladı Valorant gibi.

Aslında değil ama neyse... O konuya girersek yıkılır burası.
Güvenilir olmayan kısmı nedir hocam? bana kısa bir özet geçebilir misiniz?

Ekran kaydı alma gibi bir durum vardı. Gerçekten güvenilir mi? Oyuna girmek istersek Vanguard bilgisayarda hep açık olmak zorunda ve bu bana mantıklı gelmiyor.
Ekran görüntüsü alıyor yanlış bilmiyorsam hocam, Riot Games'in dediğine göre bu ekran görüntüleri bi sunucuda depolanıyormuymuş neymiş öyle birşey olması lazım.

Güvenilir olmayan kısmı nedir hocam? Bana kısa bir özet geçebilir misiniz?

Microsoft'un getirmeye çalıştığı bir özelliği Vanguard'ın çoktan bu işe girişip halen yapmaya devam etmesi desem yeridir. Üstüne Tencent firmasına ait yani...

Ekran görüntüsü alıyor yanlış bilmiyorsam hocam, Riot Games'in dediğine göre bu ekran görüntüleri bi sunucuda depolanıyormuymuş neymiş öyle birşey olması lazım.
Bu sebepten dolayı başlangıçta Vanguard'ı devre dışı bıraktım. Gireceğim zaman bilgisayarı yeniden başlatıyorum. En mantıklısı.

Bu sebepten dolayı başlangıçta Vanguard'ı devre dışı bıraktım. Gireceğim zaman bilgisayarı yeniden başlatıyorum. En mantıklısı.

Kernel'den daha çok erişimi var uygulamanın, başta çalışmasını kapatsanda yararı yok aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı