Vanguard olmadan oyuna giremezsiniz, evet vanguard güvenilirdir.LoL yüklü iken Vanguard'ı silersek oyuna girebilir miyiz veya Vanguard güvenli mi?
LoL yüklü iken Vanguard'ı silersek oyuna girebilir miyiz veya Vanguard güvenli mi?
Evet Vanguard güvenilirdir.
Ekran kaydı alma gibi bir durum vardı. Gerçekten güvenilir mi? Oyuna girmek istersek Vanguard bilgisayarda hep açık olmak zorunda ve bu bana mantıklı gelmiyor.Vanguard olmadan oyuna giremezsiniz, evet vanguard güvenilirdir.
Güvenilir olmayan kısmı nedir hocam? bana kısa bir özet geçebilir misiniz?Aslında değil ama neyse... O konuya girersek yıkılır burası.
Ekran görüntüsü alıyor yanlış bilmiyorsam hocam, Riot Games'in dediğine göre bu ekran görüntüleri bi sunucuda depolanıyormuymuş neymiş öyle birşey olması lazım.Ekran kaydı alma gibi bir durum vardı. Gerçekten güvenilir mi? Oyuna girmek istersek Vanguard bilgisayarda hep açık olmak zorunda ve bu bana mantıklı gelmiyor.
Güvenilir olmayan kısmı nedir hocam? Bana kısa bir özet geçebilir misiniz?
Bu sebepten dolayı başlangıçta Vanguard'ı devre dışı bıraktım. Gireceğim zaman bilgisayarı yeniden başlatıyorum. En mantıklısı.Ekran görüntüsü alıyor yanlış bilmiyorsam hocam, Riot Games'in dediğine göre bu ekran görüntüleri bi sunucuda depolanıyormuymuş neymiş öyle birşey olması lazım.
Bu sebepten dolayı başlangıçta Vanguard'ı devre dışı bıraktım. Gireceğim zaman bilgisayarı yeniden başlatıyorum. En mantıklısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.