Vanguard tehlikeli bir program mı?

Loveless

Kilopat
Valorant oyununu beğeniyorum ve başlamayı düşünüyorum, fakat oyunla birlikte gelen Riot Games'in resmi antihack yazılımı Vanguard hakkında yazılanlar beni korkutuyor. Bilgisayarı çok yavaşlatıp zarar verdiği, mavi ekran bile verdirdiği, hatta her türlü özelliğe erişim istediği vb. şeyler okudum. Oynayan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? Gerçekten bilgisayara zarar veren bir program mı yoksa sorunsuz şekilde oynayabiliyor musunuz?

Tabii ki güvenli hocam, kesinlikle sorun olmaz. Milyonlar kullanıyor.

Amacı Valorant'ın hile denetim sistemi.

Valorant oyununu beğeniyorum ve başlamayı düşünüyorum, fakat oyunla birlikte gelen Riot Games'in resmi antihack yazılımı Vanguard hakkında yazılanlar beni korkutuyor. Bilgisayarı çok yavaşlatıp zarar verdiği, mavi ekran bile verdirdiği, hatta her türlü özelliğe erişim istediği vb. şeyler okudum. Oynayan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? Gerçekten bilgisayara zarar veren bir program mı yoksa sorunsuz şekilde oynayabiliyor musunuz?
Baska oyun girerken devre disi birakin, onun disinda ben yavaslatmasiyla falan karsilasmadim.

300 400 FPS aldığın oyunlarda 1 FPS fark edebilir :D

Hilecilerin Vanguard sevmeme nedeni. Vanguard'In kendi oyunu dışında diğer oyunları etkileyen hileleri de tespit edip oyunlardan ban atabilmesi. Mesela sen başka bir rekabetçi oyun oynayacaksın ama Vanguard o oyunda kullandığın hileyi algılayıp Lol ve Valo'dan da ban atıyor sana bu yüzden de hileciler çok daha fazla uğraşıyor bir hile yazıılmı yaparken.

Zararı yok hocam.

Anti-cheat yazılımı demek, sistemle ilgili tüm bilgileri oluk oluk toplayarak ilgili firmaya gönderen yazılımlar demek.

Bu kapasiteye sahip, amacı dışında kullanılmaya müsait. Böyle bir kabiliyeti olan araca güvenilir diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı