Vanguard user mode service yüksek CPU kullanımı

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar Valorant oynarken diger monitorden gorev yoneticisine baktim ve basliktaki uygulamanin CPU'mu yuzde 9 veya 8 civarlarinda yedigini gordum. Bu ortaya cikmadan once işlemcinin sicaklgi 67-70 arasi geziyordu. Bu yuksek CPU kullanimi ortayaçikinca 74-75-76-77 gibi degerlere yukssliyor acaba sivi sogutmada bir sorun mu var diye merak ediyorum. Maalesef bu oyuna girince oyunun belli bir kisminda cikiyor işlemcimi yiyor ve bir sure sonra eski sicakliklara geri donuyor. Bir de islemci 5800x3D boyle sicakligin yukselmesi zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar hocam, Vanguard kullanımı bazı düşük sistemlerde aşırı fazla FPS düşürüyor ve kapatmasının bildiğim kadarıyla tek bir yolu var:
Öncelikle Görev Yöneticisi'ni açıyoruz ve Vanguard user mode uygulamasını buluyoruz. Ardından sağ tıklayıp ayrıntılara git butonuna basıyoruz.
Açılan menüde işaretli olan servise sağ tıklayıp öncelik ayarla diyoruz ve en düşük (düşük) olan önceliği seçiyoruz. Bu sorunun çözümü bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…