dürüm yiyen Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 RAM 16gb ddr4 cl6 3200mhz ram Ekran kartı rx 6600 XFX Anakart b450M K Secure Boot aktif ettim olmadı çözümü bilen var mı?
hiçbiri Attopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 12 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar.
KS KS dürüm yiyen Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Adamın biosuyla benim BIOS'um anı değil. hiçbiri dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Adamın biosuyla benim BIOS'um anı değil. hiçbiri dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar. Genişletmek için tıkla...
hiçbiri Attopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 12 Haziran 2023 #4 dürüm yiyen dedi: Adamın biosuyla benim BIOS'um anı değil. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açın sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
dürüm yiyen dedi: Adamın biosuyla benim BIOS'um anı değil. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açın sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Muhammed Selim Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i7 12700KF | Thermal Right Phantom spirit ARGB | Asus ROG STRİX RX6650XT | Fury Beast RGB 16x2 GB | GIGABYTE B660 DS3H AX | Kingston KC3000 512GB | WD20EZBX 2TB HDD, 512 x 2 | Performance GD 800W Gold Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 dürüm yiyen dedi: Adamın biosuyla benim BIOS'um anı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam Secure Boot hatası almışsınız Secure Boot açık mı? Artı 0 Eksi
dürüm yiyen dedi: Adamın biosuyla benim BIOS'um anı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam Secure Boot hatası almışsınız Secure Boot açık mı?
KS KS dürüm yiyen Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Muhammed Selim dedi: Hocam Secure Boot hatası almışsınız Secure Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Muhammed Selim dedi: Hocam Secure Boot hatası almışsınız Secure Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet.