Vanguard'da yama yapılmıyor

GöktuğKN

Decapat
Daha fazla  
Client'i açıyorum fakat oyuna girmek için yeniden başlat diyor. Defalarca kez restart attım fakat hala aynı yukarıda uyarıda da Vanguard yama sorunu diyor. Nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan var mı acaba?

resim_2023-03-17_144322167.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde, bazı oyuncuların yazılım uyumsuzluğu yüzünden güncelleme alamayıp yapamadıklarını fark ettiklerini yazmış. Riot Desteği'ne ulaşın yazıyor.

Client'i açıyorum fakat oyuna girmek için yeniden başlat diyor. Defalarca kez restart attım fakat hala aynı yukarıda uyarıda da Vanguard yama sorunu diyor. Nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan var mı acaba?

Eki Görüntüle 1704564
Valorant bir açıklama yaptı sana özel bir sorun değil. Riot Games'in dediğine göre üzerinde çalışılıyormuş.

1679054864951.png

Bende de var ben güncelleme yapıyorum %45'te kalıyor. Şu anda oyunu tekrar indiriyorum keşke indirmeseydim sorunun çözülmesini bekleseydim.

ben de de aynı %45te kalıyor, günceleme yapmiyordu. herşeyi denedim, araştırdım, hiç biri olmadı.. herşey düzgündü ....
şimdi burayı buldum konuyu açan ve cevaplayanlara teşekkürler...
demek riot ta sorun :D .. adam gibi mesaj atsalar anlıcaz ..milleti boşa uğraştırıyorlar .bari "sorun yaşiyoruz bekletiğimiz için özür " yaz..
sorun benim pc de onlara göre :D manyak bunlar yaw
Ekran görüntüsü 2023-03-17 172609.png

Bende de aynı %45'te kalıyor, güncelleme yapmiyordu. Her şeyi denedim, araştırdım, hiçbiri olmadı. Her şey düzgündü...
Şimdi burayı buldum konuyu açan ve cevaplayanlara teşekkürler...
Demek Riot'ta sorun :D. Adam gibi mesaj atsalar anlayacağız. Milleti boşa uğraştırıyorlar. Bari "sorun yaşıyoruz bekletiğimiz için özür " yaz.
Sorun benim PC de onlara göre :D manyak bunlar yaEki Görüntüle 1704828

Bana format at ve Kaspersky'dan tara diyen oldu.

Ben çözümü buldum desteğe yazdıydım destekdeki kişi bana Vanguard yaması yapılana kadar Avast veya AVG devre dışı bırakmamı söyledi böyle sorunu çözdüm sizde deneyebilirsiniz.

Sorunu ben çözebildim. Öncelikle bilgisayarınızın Windows 10 olması gerekiyor. Vanguard'ı silip tekrar yükleyin sonra güncellemeyi tekrar indirmeyi deneyin. Yine aynı hatayı aldığınız zaman bilgisayarınızı yeniden başlatın. Umarım işinize yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı