odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi vanilla JS için kaynak arıyorum. Türkçe olması zorunlu, Udemy'den kursta alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi vanilla JS için kaynak arıyorum. Türkçe olması zorunlu, Udemy'den kursta alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 Mdn + w3 + bolca pratik
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 RaSGooL dedi: Mdn + w3 + bolca pratik Genişletmek için tıkla... Hocam peki videolu bir kaynak istesem, öneriniz var mıdır?
RaSGooL dedi: Mdn + w3 + bolca pratik Genişletmek için tıkla... Hocam peki videolu bir kaynak istesem, öneriniz var mıdır?
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 odinallfather dedi: Hocam peki videolu bir kaynak istesem, öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, bu konuda bilgim yok. Ama youtube da JavaScript olarak aratarak güzel içeriklere ulaşabilirsin. Başlangıç için sağdan soldan ücretli kurs almaya gerek yok diye düşünüyorum. JavaScript için, freeCodeCamp ve dev.to takip edebilirsin.
odinallfather dedi: Hocam peki videolu bir kaynak istesem, öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, bu konuda bilgim yok. Ama youtube da JavaScript olarak aratarak güzel içeriklere ulaşabilirsin. Başlangıç için sağdan soldan ücretli kurs almaya gerek yok diye düşünüyorum. JavaScript için, freeCodeCamp ve dev.to takip edebilirsin.