Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2022 #1 Telefonuma yeni rom atmak istedim ancak Vanilla ve Gapps olmak üzere 2 farklı seçenek var bunlar nedir?
Telefonuma yeni rom atmak istedim ancak Vanilla ve Gapps olmak üzere 2 farklı seçenek var bunlar nedir?
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 Gapps Google apps demek.
Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 Nyaan_Neko dedi: Telefonuma yeni rom atmak istedim ancak Vanilla ve Gapps olmak üzere 2 farklı seçenek var bunlar nedir? Eki Görüntüle 1479397 Genişletmek için tıkla... Vanilla'da google uygulamarı yok. Google Play Store da buna dahil.
Nyaan_Neko dedi: Telefonuma yeni rom atmak istedim ancak Vanilla ve Gapps olmak üzere 2 farklı seçenek var bunlar nedir? Eki Görüntüle 1479397 Genişletmek için tıkla... Vanilla'da google uygulamarı yok. Google Play Store da buna dahil.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.169 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #4 Vanilla bildiğim kadarıyla saf temiz ROM oluyor. Gapps'te içinde Google Servisleri vs. otomatik yüklü geliyor.
Vanilla bildiğim kadarıyla saf temiz ROM oluyor. Gapps'te içinde Google Servisleri vs. otomatik yüklü geliyor.
C Calone Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 523 Çözümler 1 9 Ağustos 2022 #5 Vanilla ROM'un saf hali oluyor istersen sonradan GApps indiriyorsun istersen indirmiyorsun. GApps halinde ise Google uygulamaları oluyor bence Vanilla indir GApps'ı kendin buradan seç The Open GApps Project. Home · opengapps/opengapps Wiki buradan hangi GAppsın içinde hangi Google uygulamaları var bakabilirsin.
Vanilla ROM'un saf hali oluyor istersen sonradan GApps indiriyorsun istersen indirmiyorsun. GApps halinde ise Google uygulamaları oluyor bence Vanilla indir GApps'ı kendin buradan seç The Open GApps Project. Home · opengapps/opengapps Wiki buradan hangi GAppsın içinde hangi Google uygulamaları var bakabilirsin.