RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Merhaba. Geçenlerde vans old skool model bir ayakkabı aldım ancak topuk kısmı canımı çok acıtıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Geçenlerde vans old skool model bir ayakkabı aldım ancak topuk kısmı canımı çok acıtıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 RaYmN dedi: Merhaba. Geçenlerde vans old skool model bir ayakkabı aldım ancak topuk kısmı canımı çok acıtıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Uzun çorap giyerek çözdüm ben . Onun dışında topuğun kapatabilen bir çorapta giyebilirsin.
RaYmN dedi: Merhaba. Geçenlerde vans old skool model bir ayakkabı aldım ancak topuk kısmı canımı çok acıtıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Uzun çorap giyerek çözdüm ben . Onun dışında topuğun kapatabilen bir çorapta giyebilirsin.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 VenomBey dedi: Uzun çorap giyerek çözdüm ben . Onun dışında topuğun kapatabilen bir çorapta giyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullandığım çorap zaten topuk bölgesini kapatıyordu buna rağmen vurdu.
VenomBey dedi: Uzun çorap giyerek çözdüm ben . Onun dışında topuğun kapatabilen bir çorapta giyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullandığım çorap zaten topuk bölgesini kapatıyordu buna rağmen vurdu.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 4 Mart 2023 #4 Ayakkabı vurma sorununu ayakkabının tabanını silip evde bir süre kullanarak ayağanızı alıştırıp çözebilirsiniz.
Ayakkabı vurma sorununu ayakkabının tabanını silip evde bir süre kullanarak ayağanızı alıştırıp çözebilirsiniz.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #5 Kebap24 dedi: Ayakkabı vurma sorununu ayakkabının tabanını silip evde bir süre kullanarak ayağanızı alıştırıp çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İki çift kalın çorapla birlikte birkaç kez kullanırsak çözülür mü?
Kebap24 dedi: Ayakkabı vurma sorununu ayakkabının tabanını silip evde bir süre kullanarak ayağanızı alıştırıp çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İki çift kalın çorapla birlikte birkaç kez kullanırsak çözülür mü?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #6 RaYmN dedi: İki çift kalın çorapla birlikte birkaç kez kullanırsak çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Belki ama öylede güzel durur mu düşünmek gerek.
RaYmN dedi: İki çift kalın çorapla birlikte birkaç kez kullanırsak çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Belki ama öylede güzel durur mu düşünmek gerek.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.485 Çözümler 5 Yer Toronto 4 Mart 2023 #7 RaYmN dedi: İki çift kalın çorapla birlikte birkaç kez kullanırsak çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Bir kaç kez'den fazla deneyin.
RaYmN dedi: İki çift kalın çorapla birlikte birkaç kez kullanırsak çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Bir kaç kez'den fazla deneyin.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #8 VenomBey dedi: Belki ama öylede güzel durur mu düşünmek gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl görünüyorsa görünsün cidden çok canım acıyor bir şekilde çözmem lazım Maddoxkkm dedi: Birkaç Kez'den fazla deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözülür mü peki?
VenomBey dedi: Belki ama öylede güzel durur mu düşünmek gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl görünüyorsa görünsün cidden çok canım acıyor bir şekilde çözmem lazım Maddoxkkm dedi: Birkaç Kez'den fazla deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözülür mü peki?