Vans ayakkabı yırtılması garantiye girer mi?

haset

Hectopat
Daha fazla  
Aralık ayında Sneaks Up magazasından vans SK8Low ayakkabı satın aldım ve ayakkabının parmak kısmındaki kumaş yeri yırtıldı. İnternetten desteğe soramıyorum çünkü sipariş numaram yok. Mağazaya da gidebilecek vaktim yok çünkü çok uzakta ve iade kabul olmazsa boş yere gitmiş olacağım. Sanırım bu durum garantiye girmiyor ama bir ayakkabı 3. aydan yırtılması çok saçma. Sizce girer mi garantiye?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ayakkabı kalitesine de bağlı böyle yırtılmalar yaşayabilir. Mağazayı arayarak durumu konuşabilirsiniz. Ben daha önce fişi olmamasına rağmen birkaç kez böyle durum yaşadığım için flo mağazasına gidip ayakkabıyı buradan aldığımı söyleyip, kutusunu verip kontrole göndermiştim ve para iadesi almıştım. Siz de deneyebilirsiniz şansınızı.

Genellikle vanslarda sürekli olan sıkıntı tabanın gövdeden ayrılmasıdır bu kesin garantiye giriyor 2-3 kez değişim görmüşlüğüm var. Gidip futbol gibi oyunlar oynamadıysan kolay kolay yırtılmamalı garantiye girmesi gerektiğini düşünüyorum.

Hayır sadece yürüyüş yaptım kaykay için almıştım ama kaykayı bırakınca ayakkabıyı zorlayacak bir şey yapmadım.

İlk 6 ayda oluşacak kusurlarda ürün bu ayıbı ile birlikte satılmış kabul edilir ve seçimlik hakkını doğurur. Gidip yenisi ile değişimini yaptırabilirsin.

Burada "imkan varsa" yoruma açık görünse de aynısını satıyor olması yeterli. Ayrıca fiyat farkı istenemeyeceği gibi aynısı yok ise ürün Türkiye'de üretilmediğinden dolayı aldığın tarihin fiyatını o tarihin $'ı üzerinden değerlendirerek farklı bir ayakkabı seçimi de yapabilirsin. Kabul edilmezse faturan ile THH'ye gidip 2 ay sonra aynı değişim kararını çıkartabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…