Giyen tiplemelerin hepsi ergen çoluk çocuk çünkü rahat bir ayakkabıda değil bez parçası bildiğin en son lisede görüyodum bunlardan ben şimdilerde anca starbucksta rastlıyorum bazen çocukların ayağında. Çok rakam farkı yoksa Fred Perry alınır daha uygunsa nike adidas bandına bakılır.
Tabii ki öyledir prestij bakımından tavsiye verdim. Fred Perry giyen çok kişi göremezsiniz ama vans giyen çoluk çocuk görebilirsiniz. Ayakkabı önemlidir insanın kişiliğini yansıtır.
Aslında bu tarz söylemleri çok takan birisi değilim. Fakat bir sürü yerde gerek Vans, gerekse Converse tarafında görünce sorasım geldi. Milletin ''şunun ayağındaki ayakkabıya bak, ergen ayakkabısı'' demesi çok umrumda değil.
Giyen tiplemelerin hepsi ergen çoluk çocuk çünkü rahat bir ayakkabıda değil bez parçası bildiğin en son lisede görüyordum bunlardan ben şimdilerde anca Starbucks'ta rastlıyorum bazen çocukların ayağında. Çok rakam farkı yoksa fred perry alınır daha uygunsa Nike Adidas bandına bakılır.
Aslında bu tarz söylemleri çok takan birisi değilim. Fakat bir sürü yerde gerek Vans, gerekse Converse tarafında görünce sorasım geldi. Milletin ''şunun ayağındaki ayakkabıya bak, ergen ayakkabısı'' demesi çok umrumda değil.
Saçmalığa bak. Kime göre olgun kime göre genç. Adamın hoşuna gitmiş atmış, sizin burada ergen ayakkabısı olup olmadığını sorgulamanız için atmamış. Ne yapsın adam orijinal deri köseli ayakkabı alıp takım ile mi gitsin okula?