Vans ayakkabılar günlük kullanım için uygun mu?

Dostum kendin söylüyosun herkesin ayağında görüyorum diye bazı şeyler yavaştan oturmaya başladı sanki ?
Ben o anlamda demedim. Milletin bu tarz mecralarda, ekşisözlük vb. forumlarda şu iki markayı ergen markası olarak nitelendirmesinden bahsettim. Yoksa yolda çok fazla kişide Vans gördüğümü söyleyemem.

İndirime denk gelmediğiniz sürece bu fiyata değmez.

Ben o anlamda demedim. Milletin bu tarz mecralarda, ekşisözlük vb. forumlarda şu iki markayı ergen markası olarak nitelendirmesinden bahsettim. Yoksa yolda çok fazla kişide Vans gördüğümü söyleyemem.
Dostum anlatmaya çalıştığım şey şu, alışılmış yaygın olan ürünlerin tercihine prestij sahibi farklı markaları seçmen daha iyi olur her zaman ayakkabı için. Gidipde herkesin ayağında olan ayakkabıya 1-2k gibi rakamlar verme vans seviyorsan Fred Perry gibi markaları da seversin fiyatlarıda aynı 1-2k arası onlarında, herkesin ayağında'da göremezsin. Yoksa parada senin zevk'te senin kafana göre.

Buna katılıyorum bir ürünü herkes alınca şeyi çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…