Ben o anlamda demedim. Milletin bu tarz mecralarda, ekşisözlük vb. forumlarda şu iki markayı ergen markası olarak nitelendirmesinden bahsettim. Yoksa yolda çok fazla kişide Vans gördüğümü söyleyemem.
Ben o anlamda demedim. Milletin bu tarz mecralarda, ekşisözlük vb. forumlarda şu iki markayı ergen markası olarak nitelendirmesinden bahsettim. Yoksa yolda çok fazla kişide Vans gördüğümü söyleyemem.
Dostum anlatmaya çalıştığım şey şu, alışılmış yaygın olan ürünlerin tercihine prestij sahibi farklı markaları seçmen daha iyi olur her zaman ayakkabı için. Gidipde herkesin ayağında olan ayakkabıya 1-2k gibi rakamlar verme vans seviyorsan Fred Perry gibi markaları da seversin fiyatlarıda aynı 1-2k arası onlarında, herkesin ayağında'da göremezsin. Yoksa parada senin zevk'te senin kafana göre.
Dostum anlatmaya çalıştığım şey şu, alışılmış yaygın olan ürünlerin tercihine prestij sahibi farklı markaları seçmen daha iyi olur her zaman ayakkabı için. Gidipde herkesin ayağında olan ayakkabıya 1-2K gibi rakamlar verme vans seviyorsan fred perry gibi markaları da seversin fiyatları da aynı 1-2K arası onlarında, herkesin ayağında'da göremezsin. Yoksa parada senin Zevk'te senin kafana göre.
Bu takozlar ne ara 1400 TL oldu diyecektim de doğru $100 normal fiyat. @Herixa ikisini de giydim eğer tarzı uyuyorsa Superstar çok daha konforludur. Vans günlük kullanımda bayağı eziyet.