Vans knu skool alınır mı?

wilzx

Decapat
Yeni bir ayakkabı arıyordum ve Vans'in şu modelini çok beğendim. Ayakkabı alınır mı? Bütçem 3.000 TL.

Hocam Vans Half Cab alınır mı?

Hocam şahsen hoşuma gitti benim ama sizin fikriniz önemli sonuçta siz giyeceksiniz. Alınır.

Hocam şahsen hoşuma gitti benim ama sizin fikriniz önemli sonuçta siz giyeceksiniz. Alınır.

Benim de çok hoşuma gitti fakat aklıma takılan bir şey var. Ne kadar sağlam olur Vanslar. Hiç kullanmadım. Beni uzun süre götürür mü? Yanlardan açılma vs. yapar mı?

Benim de çok hoşuma gitti fakat aklıma takılan bir şey var. Ne kadar sağlam olur vanslar. Hiç kullanmadım. Beni uzun süre götürür mü? Yanlardan açılma vs. yapar mı?

Hocam ciddi bir şekilde anlatayım illaki ayakkabının ucu katlana katlana hafiften açılma oluyor ama çok fazla belli olmuyor aldıktan yaklaşık 5-6 ay sonra olur zaten hemen olacak bir şey değil ama geri kalanı desen sapa sağlam alınır yani küçük şeyleri dert etmeyin.

Anladım hocam sağolun. Benim 2k bütçem var ne tavsiye edersiniz? Vansın başka modelleri vs. var mı tavsiye ettiğiniz.

Anladım hocam sağ olun. Benim 2K bütçem var ne tavsiye edersiniz? Vansın başka modelleri vs. var mı tavsiye ettiğiniz.

Hocam dediğim gibi her modeli güzel benim tavsiyem filmore modeli şekil olsun görünüş olsun taş gibi ayakkabı. Lacivert veya mavi rengi seviyorsan bakmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…