Vans old school ayakkabı alınır mı?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar başlıktaki ayakkabıyı almayı düşünüyorum siyah rengini alırım alırsam. Sizin başka öneriniz var mı? Bu ayakkabı iyi midir rahatlığı vesaire? Bir de Vans'ın kendi sitesinden bu ayakkabının linkini atar mısınız ben bulamadım da.

Siyah beyaz rengini alacağım bu arada sadece siyah derken yanlış anlamayın.

Hocam beğeniyrsanız alın öyle aşırı rahat bir ayakkab denemez ama kalitelidir kullanışınıza bağlı olarak uzun süre götürür alıp pişman olan hiç görmedim ama bir running rahatlığı beklemeyin.

Hocam beğeniyrsanız alın öyle aşırı rahat bir ayakkab denemez ama kalitelidir kullanışınıza bağlı olarak uzun süre götürür alıp pişman olan hiç görmedim ama bir running rahatlığı beklemeyin.
Hocam kombinlik alıyorum ya zaten güzel duruyorsa ayağım da rahatsa sıkıntı yok. Siz de siyah beyaz rengini önerirsiniz dimi?

Hocam kombinlik alıyorum ya zaten güzel duruyorsa ayağım da rahatsa sıkıntı yok. Siz de siyah beyaz rengini önerirsiniz değil mi?

Hocam giyeceğiniz kombine göre değişir fakat güzel renk seçmişsiniz ben seviyorum rahatlık açısından beni çok rahatsız eden bir ayakkabı değil yakınınızdaki bir mağzaya gidip deneyebilirsiniz.

Hocam giyeceğiniz kombine göre değişir fakat güzel renk seçmişsiniz ben seviyorum rahatlık açısından beni çok rahatsız eden bir ayakkabı değil yakınınızdaki bir mağzaya gidip deneyebilirsiniz.
Hocam bide rica etsem bana Vans'tan bu ayakkabının linkini atar mısınız dün baktım bulamadım.

Hocam Vans'ın sitesinde yok mu? Mağazada bul yapacağım da bakacağım şehrimde var mı yok mu?

Çok teşekkürler hocam.

Hocam yeni fark ettim Vans mağazası yaşadığım şehir de yok acaba avm'ye gidip görüp alabileceğim güvenilir bir mağaza var mı? Fakat Korayspor gibi yerlere de güvenmiyorum iade edilen ve çakma ayakkabıları satıyormuş. Orjinalliğini nasıl anlayabilirim aldıktan sonra?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı