S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 22 Mayıs 2020 #1 Selamlar, 50 TL civarında USB veya priz üzerinden çalışan vantilatöre ihtiyacım var. Kullanıp memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız sevinirim.
Selamlar, 50 TL civarında USB veya priz üzerinden çalışan vantilatöre ihtiyacım var. Kullanıp memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız sevinirim.
G Gwiazdka Megapat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 445 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #2 Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 Fiyatı Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Şu ürünü iki gündür kullanıyorum, sessiz çalışıyor. Şimdilik memnunum, yetiyor bana.
Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 Fiyatı Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Şu ürünü iki gündür kullanıyorum, sessiz çalışıyor. Şimdilik memnunum, yetiyor bana.
SİHA Sever Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 202 22 Mayıs 2020 #3 2 sene önce bimden aynı tipte ama markası farklı olarak bunu aldım: Everest EFN-482 Masaüstü Metal Siyah Usb Fan - PttAVM.com Everest EFN-482 Masaüstü Metal Siyah Usb Fan www.epttavm.com Ev içinde sürekli dolaşa dolaşa usb kablosunda hafif bir temassızlık oldu.Kullanıyorum hala ve 15tlye almıştım.İşimi görüyor.
2 sene önce bimden aynı tipte ama markası farklı olarak bunu aldım: Everest EFN-482 Masaüstü Metal Siyah Usb Fan - PttAVM.com Everest EFN-482 Masaüstü Metal Siyah Usb Fan www.epttavm.com Ev içinde sürekli dolaşa dolaşa usb kablosunda hafif bir temassızlık oldu.Kullanıyorum hala ve 15tlye almıştım.İşimi görüyor.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Mayıs 2020 #4 A101'e Flyinq marka gelmişti 15TL'ye. İnternette de var çok iyi soğutuyor bence.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #5 Mahalledeki bilgisayarcıdan 20 TL'ye aldığım USB fan 3 senedir sorunsuz çalışıyor. 2 sene Adana sıcağında 1 sene de İzmir sıcağında kullandım gayet yeterli oldu. Varsa mahallenizde alın geçin.
Mahalledeki bilgisayarcıdan 20 TL'ye aldığım USB fan 3 senedir sorunsuz çalışıyor. 2 sene Adana sıcağında 1 sene de İzmir sıcağında kullandım gayet yeterli oldu. Varsa mahallenizde alın geçin.
Dark Owl Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 357 Çözümler 2 22 Mayıs 2020 #6 Gwiazdka dedi: Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 Fiyatı Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Şu ürünü iki gündür kullanıyorum, sessiz çalışıyor. Şimdilik memnunum, yetiyor bana. Genişletmek için tıkla... 2-2,5 yıl önce 12₺ye almıştım. 2 sene kullandım. Gayet yeterli tavsiye ederim.
Gwiazdka dedi: Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 Fiyatı Everest USB Metal Masa Üstü Vantilatör EFN-482 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Şu ürünü iki gündür kullanıyorum, sessiz çalışıyor. Şimdilik memnunum, yetiyor bana. Genişletmek için tıkla... 2-2,5 yıl önce 12₺ye almıştım. 2 sene kullandım. Gayet yeterli tavsiye ederim.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 22 Mayıs 2020 #7 Arkadaşlar bu tür küçük ürünlere dikkat edin. Geçiçi yüz felcine neden olabiliyor.
snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #8 sivurant dedi: Arkadaşlar bu tür küçük ürünlere dikkat edin. Geçiçi yüz felcine neden olabiliyor. Genişletmek için tıkla... niye?
sivurant dedi: Arkadaşlar bu tür küçük ürünlere dikkat edin. Geçiçi yüz felcine neden olabiliyor. Genişletmek için tıkla... niye?
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 22 Mayıs 2020 #9 sivurant dedi: Geçiçi yüz felcine neden olabiliyor. Genişletmek için tıkla... snrkaan dedi: niye? Genişletmek için tıkla... Küçük olmasına aldanmayın.
sivurant dedi: Geçiçi yüz felcine neden olabiliyor. Genişletmek için tıkla... snrkaan dedi: niye? Genişletmek için tıkla... Küçük olmasına aldanmayın.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 22 Mayıs 2020 #10 sivurant dedi: Küçük olmasına aldanmayın. Genişletmek için tıkla... İşlevi önemli işlevi .