Vantilator önerisi

1. gözüme hoş geldi alınabilir.
2. Yeni model hocam 1. Eskisi,

Benim ilk attigim da bunun aynisi zaten

Piyasayi bilmiyorum ki.

Bizde de 5-6 sene once bu kule tipi vantilatorden varsi ama markasi farkliydi. led ekrani kirdiktan sonra daha çalişmadi, baya iyiler ama.

Kumtel yada Vestel alın. Evde hem bu ikisi hemde markası bilinmedik 3 tane daha var ve o üçünün 3. kademesi vestel ve kumtelin 1. kademesine eşit hatta 1. kademeleri daha fazla.
Plastikleri de çok kalitesiz birde.
Hocam modeller hakkında bilgim yok marka verdiniz ama, cogu için hem kotu hem iyi yorumlar var. Bu attigim vantilatorler %90 iyi yorum.

Attığınız ürünün puanlamasi düşük. Ayriyetten kumanda ve zaman ayari ozelligi de bulunmuyor :/

Bunlar DC motor mu bilmiyorum ama DC motorlu olanlar hem daha az enerji harcıyor hem daha sessiz çalışıyorlar. Zamanında Flavel 1690 AV almıştık ki halen kullanıyoruz. Efsane birşey. 26 hız kademesi 8 9 lara kadar tamamen sessiz çalışıyor.

Bugün kendi odama Mi Fan 2 aldım. O da çok iyi biraz fiyatı yüksek gibi ama küçük odalar için yeterli salon için geniş hava sirkülasyonu isteyenler için yeterli olmayacaktır. Uygulamasından tek tek 100 e kadar hız ayarı olması çok iyi. Bir de salınımı 30 60 90 120 140 gibi ayarlarla ayarlayabiliyorsunuz. Yani salınım aralığını siz belirliyorsunuz. Bunun dışında daha ufak ve hafif olması küçük yerler için çok ideal.

Flavel 45 Fan 2 ise 35 CM çapında. Flavel piyasada yok olsa zaten kapış kapış giderdi. Sesli olması önemli değil diyorsanız her yerde satılanlar bile işinizi görecektir. Ama benim için ses öncelikli bir durum bazen uyurken bile kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…