Vape önerisi

Daha fazla  
Merhaba, bu cihazlar hakkında çok az bilgiye sahibim. Sizlerden yardım bekliyorum. Cihazda olmasını istediğim özellikler şöyle; ciğer çekim, sıcaklığı ve yoğunluğu ayarlanabilir buhar, pil göstergesi, varsa likit göstergesi, yoğun aroma vermesi ve en önemlisi ise şu ki pamukla onunla bununla uğraşmak istemiyorum istesem de beceremem kapağını bir yerini açıp likiti doldurup kapatıp kullanayım. Vozol ve benzeri kullan at ürünlerinden istemiyorum. He az daha en önemli kısmı unutuyordum. Patlamayalım arkadaşlar :D patlamasın cihaz. Bildiğim kadarıyla pilliler patlama yapıyormuş o yüzden şarj aletiyle şarj edilebilir olması da lazım. Yanıtlarınızı bekiyor ve teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Likit göstergesi modlarda olmaz atomizerden bakıp anlarsın likiti. Fazla uğraşmak istemiyorsan coilli bir cihaz alabilirsin. Nord5 IPX80 Drag4-5 Arguspro ArgusXT gibi cihazlara bakabilirsin. Başka sorun olursa yazabilirsin.

Likit göstergesi modlarda olmaz atomizerden bakıp anlarsın likiti. Fazla uğraşmak istemiyorsan coilli bir cihaz alabilirsin. Nord5 IPX80 DRAG4-5 arguspro argusxt gibi cihazlara bakabilirsin. Başka sorun olursa yazabilirsin.

Teşekkürler. Aralarında pek fark var mı bu ürünlerin buhar ve aroma kalitesi yüksek olması önemli benim için bütçemi önceden ayarladım fiyat önemli değil.

Teşekkürler. Aralarında pek fark var mı bu ürünlerin buhar ve aroma kalitesi yüksek olması önemli benim için bütçemi önceden ayarladım fiyat önemli değil.
Fiyat önemli değil ise Argus XT al ilerde pamuk sarımı yaparım daha fazla duman isterim daha fazla aroma isterim dersen argus gt2 al. Aroma farkı tabikide var hepsinin coili farklı ama bu kişisel fark olur. Hepsini deneyimlemen lazım. Mesela bana ipx80 iyi gelmiyor argus pro çok güzel geliyor. Başkasına tam tersi gelir.

Fiyat önemli değil ise argus XT al ileride pamuk sarımı yaparım daha fazla duman isterim daha fazla aroma isterim dersen argus GT2 al. Aroma farkı tabii ki de var hepsinin coili farklı ama bu kişisel fark olur. Hepsini deneyimlemen lazım. Mesela bana IPX80 iyi gelmiyor argus Pro çok güzel geliyor. Başkasına tam tersi gelir.

Cok teşekkür ederim. Cok vaktim olmadigi icin erken dönüş yapamıyorum son bir ricam olacak hangi siteden almalıyım alip memnun kaldiginiz bir sorun yasamadiginiz site var midir? Tutunculere guvenmiyorum.

Cok teşekkür ederim. Cok vaktim olmadigi icin erken dönüş yapamıyorum son bir ricam olacak hangi siteden almalıyım alip memnun kaldiginiz bir sorun yasamadiginiz site var midir? Tutunculere guvenmiyorum.
Ben hiç sitelerden almadım ama buharkeyfden alan tanıdıklarım var sorun yaşamadılar. Ben tedarikçilerden aldım hep telegramdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı