Vapebul.com güvenilir mi?

Kerimviz

Yoctopat
Daha fazla  
VAPEBUL.COM - Vape Elektronik Sigara Ürünleri
Selam arkadaşlar, Bu siteye denk geldim ve fiyatlar piyasa ortalamasına göre biraz daha uygun görünüyor. Açıkçası almak istediğim cihaz burada bayağı cazip fiyata var ama güvenilirlik konusunda emin olamadım. Daha önce buradan alışveriş yapan, sipariş veren veya deneyim yaşayan oldu mu? Kargo süresi, ürünün orijinalliği ya da garanti konusunda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Almak istediğim ürün Uwell Caliburn G3 Pro KOKO, ürün hakkında bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar

Son düzenleme:
Bende şu aralar güvenilir site arıyordum. Sipariş verecem sorun yaşarsam yazarım

Ben daha önce birkaç kez buradan alışveriş yaptım canım, açıkçası ilk başta ben de tereddüt etmiştim ama hiç sorun yaşamadım. Siparişlerim hepsi geldi. Fiyatlar da diğer sitelere göre daha uygun geldi bana. tek sorun kargoların geç gelmesi ama sanırım tüm kargolar böyle. İçin rahat olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…