"Var olmayan bir aygıt belirtildi" hatası

belhanda52

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2017
Mesajlar
263
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar her şeyimin olduğu D diskine ulaşamıyorum. Biçimlendiremiyorum. Diskpartta bile aynı hata çıkıyor. Lütfen yardım edin. 😟
 

Dosya Ekleri

  • bandicam 2021-09-09 12-41-05-825.jpg
    bandicam 2021-09-09 12-41-05-825.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 124
Firmware uçmuş.

---
Disk yönetiminde, "Disk Başlatılmamış" hatalarında ilk aklınıza gelmesi gereken Firmware. Sonraki bakılması gereken sata kabloları. Bu tip hatalar genelde bilgisayar çalışırken görülüyor. Yapabilecek çok bir şey yok. Firmware yüklemeyi başarsanız bile bilgilerin geri gelip gelmediği konusu muğlak. Siz yinede ilkiş olarak hardiskinizi başka bir bilgisayara bağlayıp kontrol ediniz. Disk yönetiminde diski başlatma isteği gelirse hardiskin önceki MBR GPT hangisi ise seçip test edin.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı