Var olmayan bir aygıt belirtildi hatası

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım LoL oynarken (E: diskinde) D: diskim gitti ve her şeyim dondu. Ben de düğmeden yeniden başlattım. Sistem C:'de kurulu. Şuan D: diskinden dosya açamıyorum. Bu hatayı alıyorum.
1673461840944.png
Disk yönetiminde ise durum bu.
1673461914634.png
Sezonun ilk maçında remake oldu ve lose saydı bir de. İlginçti gerçekten daha önce başıma gelmedi.
Bu konumda bahsetmiştim Wallpaper Engine'in diski sıfırladığından. Diski nasıl kullanabilirim?

Dostlarım LoL oynarken (e: Diskinde) D: Diskim gitti ve her şeyim dondu. Ben de düğmeden yeniden başlattım. Sistem C:'de kurulu. Şu an D: Diskinden dosya açamıyorum. Bu hatayı alıyorum.
disk yönetiminde ise durum bu.
sezonun ilk maçında remake oldu ve lose saydı bir de. İlginçti gerçekten daha önce başıma gelmedi.
Bu konumda bahsetmiştim Wallpaper Engine'in diski sıfırladığından. Diski nasıl kullanabilirim?

HD Tune ile diske sağlık testi yapabilir misin?

HD Tune ile diske sağlık testi yapabilir misin?
Yapamam ne yazık ki. Program D:'de kurulu ve kayıt defterinde kayıtlı diye muhtemelen başka diske kuramam. Ancak 2 gün önce kontrol etmiştim. %98'di sağlığı.

Bilgisayarı yeniden başlattım. Disk geldi ama bir süre sonra yine gitti ve geri geldi. Ben de hemen programı açtım.
1673465340430.png

Güncelleme yapmak istiyorum. Artık disk temassızlık yapıyor. Neler oluyor hiç bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı